dinsdag 5 juni 2018

Naar Amsterdam......niet om te shoppen.........

Ik begin vandaag met de spreuk, en dat heeft de volgende reden....
Vandaag mag ik weer op bezoek bij de Handclinic, en ja, die zit in Amsterdam. Heb in november een nieuw gewricht gekregen in mijn rechter middelvinger en daar wil de dokter nog even naar kijken. Vandaar dat ik naar Amsterdam ga en niet ga shoppen. Dokter Noordanus ga ik aan het denken zetten vandaag want mijn vinger functioneert niet zo als het hoort. Het bovenste topje staat krom en wil niet recht, artrose....Deze artrose heeft zich van het midden naar boven gewerkt, dat is wel top, maar ik had het liever niet.
De pijn in het midden van mijn vinger is weg en nu zit het boven in mijn vinger, ik word er moedeloos van....
ouderdom komt met gebreken...enzovoort.....
We gaan het horen en misschien wel zien, daar heeft hij apparaten voor, wie weet....
Heb ik ook nog leuk nieuws, ja hoor....
Gister 2 nieuwe vogelvoederstations gekocht.
Die hier stond was van mijn moeder geweest en gebroken, we hadden al reparaties uitgevoerd maar die hielpen toch niet.
Nu staat er een nieuwe, met accessoires en lekker vogelvoer. Ja ik weet het, sommigen zeggen dat je niet mag voeren en ik heb gelezen van wel, de jonge koolmezen komen nu snoepen, drinken en badderen.
En daar geniet ik van.
Ook hier is een nieuwe geplaatst. Onze oude hadden we ooit meegenomen uit Engeland, daar had ik het ontdekt. Er waren daar zelfs mensen die het voederstation  van thuis meenamen en die dan op de camping plaatsten. Dit is geen grapje, dat deden ze echt. Ik heb toen zelfs een mevrouw gesproken die had er 80!!! in haar tuin staan. Ze had een heel groot landgoed, en dat geloofde ik ook, want ze hadden een caravan, zo groot, en een Porsche Cayenne moest hem trekken, nou dat zegt al genoeg.
Dus nu heb ik weer 2 nieuwe voederstations, en zo bijzonder, je zet ze neer en binnen 10 minuten is het een drukte van belang.
Dit was het voor vandaag, nog even boodschappen doen en dan ga ik mijn dochter ophalen die gaat met mij mee want het mannetje is alweer met auto's aan het spelen.
Fijne dag....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten