dinsdag 12 juni 2018

Dansdag.....nee patchiedag......

Dit is de hanger met het poesje, zo is het geworden. Ik moest hem zelf in elkaar zetten met behulp van een Italiaanse beschrijving. Zo als jullie zien heb ik geen moeite met Italiaans.
Zelf vind ik het heel leuk geworden, ik hoop dat de meiden dat ook vinden. Deze is voor dochter Marloes, die is gek op katten....
Dit is de andere, een koolmeesje.....
Deze is voor dochter Marieke....
Het was heel leuk om dit te borduren, een uitdaging omdat het zo klein was. Het is gelukt...

Straks ga ik naar vriendin Anneke, ook een patchie, en dan gaan we samen naar de patchiedag bij Ellen. Gezellig zal het wel worden, we kregen opdracht om het een en ander mee te nemen.
Enkele Fat Eights, ik wist niet wat dat waren, dus maar gegoogeld, en ja hoor, gevonden.
Sorry hoor, maar ik ben van de Jip &Janneke taalmethode.
Heb wel eens een discussie gehad met een quiltmevrouw van het gilde....Bepaalde Amerikaanse maten weten de mensen vaak niet, en als je pas begint al helemaal niet. Fat Quarter weet ik inmiddels, en die zie je ook regelmatig in quiltshops.
Het is goed gekomen, ik heb Fat Eights bij me. De Quiltmuis in Oosthuizen had er genoeg.
Zal mij benieuwen wat we ermee gaan doen, dat zien jullie morgen.
Blauw en zonnig......een beauty....

Ik heb natuurlijk nog de spreuk...
Dat probeer ik iedere dag.......maar soms overheerst het gevoel bij de zoveelste afwijzing bij een sollicitatie, en voel je des te meer dat je niet veel meer waard bent.
{ Voor de maatschappij is dit zo, het thuisfront ziet het gelukkig anders }
De dinsdag is dus Dansdag, wie wil mag gaan dansen vandaag, ik ga gezellig quilten, koffie drinken, wat snoepen, en natuurlijk Kletsen.

2 opmerkingen: