vrijdag 19 februari 2021

Winter en zomer in 1 week..........

Deze foto is van vorige week, ijs en sneeuw langs het Markermeer.....vorige week zondag stonden we nog op de schaatsen....

Dit is een 's zomersplaatje, mijn lief met onze kat Joepie onderweg naar de Franse Alpen....ja, onze Joep gaat altijd mee op vakantie. Hier kijken ze samen even naar wat er op de weg aan de hand is. Joep doet zelfs zijn behoefte onderweg op een parkeerplaats, net als de hond. Ideale kat om mee te nemen.

Wat zijn we toch een flexibel volkje, zo is het bijna 20 graden onder nul en zo kun je in je T-shirt buiten zitten.
Heerlijk toch?
Nederland een kikkerland? Welnee, meerdere seizoenen in 1 week, dat past beter.

Verder deze week bezig geweest met de Bow-Tie strikjes. Dank zij de tip van Judith, van Juud's quilts, heb ik Grippy aangeschaft en idd het tekent geweldig. Kan nu heel veel tekenen zonder dat mijn vingers in de kramp schieten. Toch wel fijn dat internet, kun je vragen stellen en je krijgt nog antwoord ook en  de tips zijn gewoon goud waard.

***Dus voor het gebruik van de Bow-Tie malletjes Grippy erop spuiten en gaan met de banaan ***.

Verder gaat alles hier z'n gangetje, mijn lief is herstellende van zijn longontsteking en kreeg afgelopen week nog wat griepklachten. Dat hoort er allemaal bij want hij was natuurlijk door alles heel vatbaar. Gelukkig knapt hij weer op en dan met het zonnetje door de ramen, nou dat doet wonderen.
Straks eerst maar wat boodschappen doen, kijken of alles een beetje op voorraad is. Ik weet niet hoe jullie dat hebben maar als ik vroeg ga is alles nog niet bijgevuld, dus dan moet ik later nog een keer terug terwijl ze eigenlijk willen dat ik vanaf 7 uur boodschappen doe!
Ik weet niet hoe ze dat dat bedoelen, maar voor mij werkt het niet.

Wens jullie een fijne vrijdag met veel zon!
groetjes, Marion.
Een caravan deur is ook een deur. Joep geniet van de vakantie.
{ O, wat zou ik graag op trappetje willen zitten van de caravan....jullie snappen wel waarom }





 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten