woensdag 3 februari 2021

Een nieuwe uitstraling.......

We beginnen met een deurtje, dat hoort nu eenmaal bij mij. Gewoon zo'n lekkere doorleefde franse deur, krijgt nooit een likje verf, ziet nooit een sopje, er wordt alleen maar tegenaan geschopt om hem te openen, je ziet wel hoe vuil deze deur is.
Maar dat is tevens de charme.....voor mij dan....
Goed dit gezegd hebben, wil ik jullie erop wijzen dat er niets mis is met jullie computer als jullie op mijn blog gaan kijken.....ik heb namelijk de achtergrond veranderd. Dit wilde ik al een poosje maar ik wist niet hoe dat moest.....
Digibeet, ja, dat ben ik......
Maar goed ik heb het een en ander eens goed gelezen, en nog een keer gelezen en in de vertaling gekeken en toen heb ik het gewaagd...... 
EN........
Het is gelukt.
Echt, ik vind het wel een mooie achtergrond.....maar misschien doe ik hem over een tijdje nog weer eens anders, zou zomaar kunnen, voor nu is dit goed.
Zal ik nog maar een plaatje toevoegen anders is het zo'n saai verhaaltje....
Een deurtje dan maar.....
Deze heeft nog nooit verf gezien.....echt een oud deurtje......zomaar ergens achteraf in de muur...beetje spannend om door heen te gaan...misschien stiekem....je weet het niet.....Fransen zijn wel heel romantisch.......zucht....

Goed, dit was maar een mededeling met wat plaatjes voor de gezelligheid.
Ik hoop dat jullie de nieuwe Lay-Out ook mooi vinden.

Voor straks, slaap lekker...Marion.

Nog eentje dan.....
Dit is geen deurtje maar een raam, zonder glas met 2 luikjes aan de binnenkant. Dit raam zit in een wijnhuisje, eigenlijk erg chique voor een gereedschaps-schuurtje want dat is het gewoon.






 

3 opmerkingen:

  1. Fijn deze achtergrond, beter leesbaar op mijn oude tablet. Ja we snakken ernaar weer wat (buitenlandse) cultuur op te snuiven.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi hoor. Kan hem nu alleen niet meer liken of zie ik dat over het hoofd.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. ja, daar vraag je mij wat....ik heb geen idee....Ik zou zeggen lees het gewoon lekker, en dan maar geen likes...ik weet het echt niet.

      Verwijderen