dinsdag 12 november 2019

Het regent, dus..............

Afbeeldingsresultaat voor foto van een naaimachine
Het regent , dus.....
Ik ga vandaag lekker in het atelier zitten. Misschien achter de naaimachine of anders borduren, het is er gewoon weer voor.
Zo kan je dus zomaar blij zijn met wat minder weer.
Moet natuurlijk eerst nog wel wat huishoudelijke klusjes doen, maar dat is vandaag niet veel.
Ik ga in ieder geval even een dingetje uitproberen voor de workshop met mijn vriendinnen. We gaan natuurlijk weer iets voor de kerst maken en dat heb ik al in huis, ik moet het alleen nog maken en dan kijken of het leuk is voor de workshop.
Dus meiden als jullie dit lezen, het zit in het vat en het borrelt.
Gerelateerde afbeelding
Ook moet ik vandaag nog even shoppen voor een voetbaltas. Onze oudste kleinzoon, Ilay, zit sinds kort op voetbal en blijkt een "talent"te zijn. Als hij moet spelen scoort hij zo wie zo. Afgelopen zaterdag won HSV-sport met 6-0, en 5 goals waren van Ilay! Wie had dat gedacht, een voetballertje in de familie.
Jammer dat mijn vader er niet meer is, die zou dat geweldig hebben gevonden.
Hij wordt 8 jaar en vraagt dus een voetbaltas voor zijn verjaardag.

Wij hebben het St. Maarten feest weer goed overleefd, het snoep was niet op, dus opa heeft nog wat te snoepen als hij met auto's aan het spelen is.
De kleinkinderen kwamen ook nog bij ons snoepjes ophalen dus het was een gezellige boel.
Ze zongen gezellig samen het nummer 11 november is de dag, alleen Phlynn zong op zijn eigen wijze Helicopter er doorheen. Geweldig!!
Toch wil ik ook nog een pluim uitdelen aan de creatieve juffen die toch maar ieder jaar een hele leuke lampion weten te verzinnen. Chapeau!
Zelfs Phlynn, die bij een gastouderoppas is, had een hele leuke lampion, zelfs regenbestendig.
Die van Ilyssa was ook regen bestendig en die van Ischa hield het ook goed. Ischa zit net op de kleuterschool, maar had een leuke lampion gemaakt. Hij had een grote appel uitgeprikt, 2 keer, en dat weer tegen elkaar aan geplakt.De lampion van Ilay heeft de regen niet overleefd.

Nou hebben jullie toch nog weer een babbeltje van mij op deze regenachtige dag, veel leesplezier, groetjes, Marion.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten