vrijdag 16 april 2021

Stappen tellen en sliertjes naaien....

Kijk, dit is mijn stappentellertje....van mijn dochter gekregen. Zij gebruikt hem niet want zij doet alles met haar telefoon....de moderne tijd, ik bel en app. alleen maar met dat ding.
Zo vroegen ze gister bij de Lidl of ik ook een telefoonapp. van de winkel had.....mijn antwoord was nee want ik weet dat het met je telefoon moet. Ik vertelde het meisje dat ik sinds ik niet meer werk geen eigen telefoon meer heb, mijn lief en ik doen samen, dat kan makkelijk. En trouwens de Lidl is bij mij om de hoek, dan zou ik toch al geen telefoon meenemen, wat kan mij op zo'n klein stukje gebeuren...nou ja, ik weet wel een ongeluk zit in een klein hoekje maar dan hoort mijn lief de sirenes wel en aangezien hij ramptoerist is gaat hij heus wel kijken wat er aan de hand is.......



Maar goed, na mijn ochtendwandeling met hondenkind  Silka heb ik toch al 2500 stapjes op de teller, het motiveert wel om meer stappen te zetten per dag. Ik zou er eigenlijk 10.000 moeten zetten maar dat gaat nog niet vanwege de knie. Ik heb meestal rond de 6000, nou dat vind ik al aardig. En dan daarbij, ik wil ook niet de hele dag wandelen......ik moet toch ook zo af en toe in het atelier zitten.....????

Ja, want in het Atelier gebeuren weer allerlei dingen...
Hier mijn project mandje met daarin mesthoop lapjes voor de mesthoopquilt.....
Het vordert gestaag...maar wel heel leuk om te doen...
Hier een totaal plaatje...
Het effect wat ik voor ogen had werkt......door de witte middenbaan ga je nu een ruitpatroon zien, geinig toch?

Zo ziet het er van dichtbij uit.....ik kan nu echt wat oude lappen opruimen, ook de wat donkere....
En dan ga ik ook nog wat doen met het centrum van de ruit....
Hier zou ik ook wat van die reclame kledinglabeltjes kunnen naaien, ik heb er nog genoeg....
Ze zouden ook gewoon op ieder blok kunnen...daar ben ik nog niet helemaal uit....
Zelf vind ik dat hij heel kleurig wordt.
Als je dan een foto hebt gemaakt dan zie je hoe het toont, dus ook die rode sliert doet wat met het resultaat. We houden hem erin.

En zo is er gewoon alweer een week om, ik verbaas mij daarover want er gebeurt zo weinig anders dan normaal en toch vliegt de tijd....bizar.....
Weer vrijdag, dus straks maar weer boodschapjes doen want morgen valt niet mee want dan hebben we de oppas. Dit hele weekend heb ik de mannetjes van mijn politiedochter, mamma moet werken.
Zo jammer dat criminelen geen rekening houden met het weekend.
Ik mag alvast wel gaan oefenen met het memory spel want ik verlies het altijd van Phlynn.....is dat de leeftijd.....ik hoop het maar.
 Wens jullie ook een gezellig weekend, misschien wat warmer, zou wel prettig zijn.
groetjes, Marion.

Een van mijn favoriete plaatjes, Het Paard van Marken, oftewel de vuurtoren.














 

2 opmerkingen: