zaterdag 17 oktober 2020

Ik had zo'n honger.....mijn leesvoer dreigde op te raken.....

Dit is hem dan, de aller, aller nieuwste van Lucinda Riley......13 oktober zou hij uitkomen dus ik was op tijd bij de boekenwinkel hier in het dorp.
En wat denk je? Ja, het het is echt waar.......de bestelling was NIET geleverd.....En ze wisten dat ik zou komen...zooooooooooo flauw....
Maar morgen heb ik ze hoor, want ik heb al gevonden waar ze nu zijn, een kwestie van ophalen en dan in de winkel leggen, zei de winkelmevrouw.....Tja, daar had ik natuurlijk niks aan....
Oké, gister ben ik weer gegaan en toen lag daar gewoon een stapel van wel 20 boeken op mij te wachten.
Wel heel lief van de boekenwinkel, ze hadden er voor mij 1 apart gelegd. Dat dan weer wel.
Dus ik kan mijn honger weer stillen, alhoewel ik natuurlijk wel in een boek bezig was. Misschien kennen jullie het wel, het is geschreven door Rik Felderhof, die van dat gastenhuis in Saint Tropez.
Ik had over dit boek wel eens wat gelezen en laatst zag ik hem dus bij de kringloop voor het gigantische bedrag van € 2.50......ik loop er nog scheef van.
Leuk he, de kringloop, ik hou ervan.

Verder heb ik mij ook nog bezig gehouden met een tas, ja, wat anders....maar deze tas is voor een speciaal iemand, dus niet voor de verkoop.
Zal ik hem even showen.....nou daar komt ie....
Het is inmiddels mijn 3e caravan tas. En er komt er zeker een voor de verkoop, dus als je er een wil mag je het verzoek indienen.


De stof vind ik zelf heel erg vakantie- achtig...en ik had nog weer 5 spijkerbroeken gekregen dus die achterzak kon ik weer mooi gebruiken.....ook is de tas gevoerd met een binnenzak, dus van alle gemakken voorzien.
Wat zal de ontvanger opkijken van deze tas, ik heb al binnenpret.
Dat stofje heb ik gekocht bij de Kwantumhallen, maar al in juni, dus ik weet niet of er nog meer van te koop is. { deze info is voor degene die deze stof willen kopen}

Vandaag doen we lekker kalm aan, het werk komt maandag wel weer.

Dit is de spreuk van vandaag....ik ben het er helemaal mee eens. Perfect kan niemand zijn, GELUKKIG!!!
Nog een deurtje toe dan, die moeten we niet vergeten, toch????
Deze deuren sluiten een wijnhuis af in de plaats Meursault, Franse Bourgogne streek.

Fijn weekend, groetjes, Marion.













 

3 opmerkingen:

  1. Binnenkort heb ik Bonuskind voor je om te lezen, de nieuwe van Saskia Noort. Ik moet m alleen zelf nog ff lezen. Is al via Marjolein en Debbie bij mij gekomen 😉

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oja dat ken ik dan weet je dat er een boek uitkomt en dan sta je voor noppes in de winkel. Zo een teleurstelling. Het is zo heerlijk om een nieuw boek te kunnen lezen.

    BeantwoordenVerwijderen