zondag 17 mei 2020

De verhuizing is gelukt......nu de rest nog........

We beginnen gewoon weer even met een hele speciale franse deur......
Deze deur vind ik de mooiste van mijn verzameling. Waarom?
Wel, er zit volgens mij geen enkel stukje origineel deur-hout meer aan deze deur....hij is al zoveel keer gerepareerd dat het originele hout gewoon zoek is....en dat maakt nou deze deur zo interessant.
Ooit toevallig deze deur gevonden....foto gemaakt en toen was ik achteraf niet tevreden.
Konden wij deze deur toch niet meer teug vinden.
Maar is heb een speurneus van een echtgenoot....zie je dat kleine vierkantje boven die deur...daar staat een straat naam op en zo hebben wij de deur weer gevonden via Google street-vieuw.
Hij is te vinden in het plaatsje Beaune in Frankrijk.

Grappige verhuisfoto's | Facebook
Maar goed even wat anders....
Afgelopen zaterdag is oudste dochter met haar gezin verhuisd, hemelsbreed 100 meter verder maar het blijft een verhuizing met alles erop en eraan.
Beestachtige kunst in de Verenigde Staten | Kidsweek - dé ...
Eerst de hele week van alles geschilderd en dan eindelijk ga je "over". 
Vanmorgen hebben we samen nog wat dozen met kleding leeg gemaakt zodat de kinderen hun spullen kunnen vinden en morgen mag ik soppen in haar oude huis, ja, dat moet natuurlijk ook nog.
Dus de hele week ben ik nog wel met mijn dochter aan het uitpakken en opstellen. Gelukkig kan ik haar helpen, zo denk ik maar.
Foto Linnenkast van frankquax
Hier was thuis ook nog wat sjouw werk....wij zouden een kast overnemen.....deze kast was groot....2.40 hoog!....dat is hoog....wij alles naar boven gebracht...dit was zwaar, maar voor het goede doel.....de kast zou passen, alleen we hebben niet de ruimte om hem in elkaar te zetten...het plafond is te laag in mijn huis.....dus....jullie raden het al...kast in stukjes weer naar beneden gebracht.
Hij gaat logeren op het stort, we weten alleen nog niet wanneer want op het stort is het zo druk, daar moet je een plaatsje reserveren en dat doe ik eigenlijk in principe alleen maar op een camping......

Wat heb ik verder nog gedaan...
Ben vrijdag ook nog even bij de Quiltmuis geweest in Oosthuizen.
Atelier 'de Quiltmuis' - Startpagina | Facebook
Ik heb een paar lapjes gekocht om mondkapjes van te maken en elastiek, dat heb je dan ook nodig en lekker even zitten kletsen met Margreet, een oud collega, die zat daar lekker aan de keukentafel gezellig te zijn.
Dit was een leuk toeval.
En zo is het weekend ook weer om, en het was heerlijk weer, dat dan weer wel.
Op naar de nieuwe week...
Voor straks "welterusten"....
groetjes, Marion.
Ik sluit af met een oud kiekje........twee lieve koppen gevangen in een zonnestraal.....



Geen opmerkingen:

Een reactie posten