woensdag 25 maart 2020

Soms maak ook ik fouten...............

De gordijnstof voor mijn dochter is dit, daar moet een gordijntje van komen voor in haar halletje...Nou, dat heb ik dus helemaal verkeerd gemeten of verkeerd opgeschreven.....het einde van het liedje is als volgt...ik heb het verknipt! Ja, echt waar!
Gelukkig is er alweer nieuwe stof gekocht en mag ik voor de herhaling, pffffffffffff...
Ik snap er helemaal niets van, maar toch is het zo.
Nog iets anders....
Dit weekend was ik het blog aan het lezen van Juud's quilts, en die werkt bij Petra Prins in Zutphen, en die liet een heel leuk tasje zien op haar blog. Die wil ik maken, dus besteld en per ommegaande al in huis....met een schattig briefje erbij.... Ik ga nog iemand verrassen met dit patroontje, maar dat vertel ik later.
Judith, zo heet ze, had namelijk in de gaten dat ik Marion was van Zininquilten. Het was een beetje bloggers onder elkaar zal ik maar zeggen. Ooit Judith en haar LZtje {staat voor lief zusje} ontmoet bij Bep in Hall, en zo komen we elkaar dan hier weer tegen. Lees haar blog maar eens, staat aan de rechterkant van mijn blog, ze schrijft heel leuk.
Misschien ook zin in dit tasje, die kan je bij Petra Prins bestellen.
Dit was een soort reclameblok.
Is er nog meer te vertellen...
Ja, ik heb nog 20 jojo's gemaakt, nog 50 te gaan, we komen er wel.

Heb ook nog een spreuk vandaag, het is wel een goeie....
Helemaal waar!
Ik hou van allebei, en jullie?
Nou, toch nog op de valreep een klein verhaaltje...

Vandaag is mijn broertje jarig, ik zeg altijd broertje want we schelen 8 jaar...hij wordt vandaag 56.
Rare verjaardag, alleen maar even gebeld, want ja Corona, je gaat niet op visite. Zelfs zijn vrouw is er niet, want die woont in Duitsland en Corona zorgt ervoor dat ze nu daar maar blijft. Gelukkig zien ze elkaar wel het weekend, maar daar kan ook nog verandering in komen. Als de grenzen dicht gaan wordt het problematisch.

Wens jullie een gezellige avond,
groetjes, Marion.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten