dinsdag 24 maart 2020

Een gezellige verhaaltje dan maar.........

Het is me gelukt, ze kijkt zowaar in de lens...pffff...deze hond is echt heel moeilijk te kieken want ze draait altijd precies als ik afklik haar kop om.
We wandelen  samen heel vroeg in de morgen in het park, dan is er namelijk nog niemand en dat is natuurlijk niet zo gezellig maar het moet nu even.
Niemand, behalve ik, gaat, als hij eigenlijk niets moet,  om kwart voor 7 zijn hond uitlaten. Ik vind het echter heerlijk, vooral met dat mooie weer. Echt je krijgt zoveel energie van zo'n ochtendwandeling. Ja, de hond ook...als ik die zie rennen dan geniet ik want ik zie dat Silka ook geniet.
Een zo genaamde win/win wandeling.
Wat doen we verder....
Wel, we hebben natuurlijk "ophokplicht", over dat woord nadenkend realiseer ik mij ineens wat dit voor die kippen betekent als de vogelgriep in ons land is....

Afbeeldingsresultaat voor foto van kippen als er ophokplicht is
Wij zitten nu in hetzelfde schuitje.....
Boodschappen doen is zo klaar, je praat liever niet met iemand en nu wordt dat door de nieuwe maatregelen nog moeilijker.
Maar goed we blijven positief en gaan lekker binnen leuke dingen en soms minder leuke dingen doen.
Gister de keuken maar weer eens gesopt, en dat geeft dan ook weer een goed gevoel als het klaar is.
Vandaag ga ik lekker in het atelier zitten want ik moet nog wat baby kadootjes maken. Niet voor mijn eigen kleinkind wat er aan komt, maar voor andere kleinkinderen van oma vriendinnen.
En dan dat lekkere zonnetje....Deze foto moest ik door het raam nemen want Joep zit heel graag in de zon en dan het liefst pal achter de achterdeur.
Als ik naar buiten wil moet ik eerst kijken of Joep niet ligt te zonnen.
Joep is een echte zonnekat, daarom gaat hij ook zo graag mee naar Frankrijk.
Ja, ook onze Joep mist nu  zijn voorjaarsvakantie naar het Franse land. Ook dat gaat niet door...Voor ons ook jammer maar ach er komt wel weer een moment, als alles weer normaal is.
Wat ik mij wel afvraag is of de zomer kampeervakantie voor iedereen wel doorgaat.....Dat is toch wel een doemsenario voor iedereen.

Verder heb ik natuurlijk aan de jojo's gewerkt....
Nog wel een aantal te gaan..........maar de vaart zit erin, goed bezig.

Ik heb ook nog een spreuk ......
Soms weet je wel eens niet waarom je iets zus of zo doet......maar of ik je dan moet troosten....mmmm

Fijne dag, ook al is het helemaal anders, 
groetjes Marion.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten