Zininquilten,zininborduren,zininbreien,zininkoken,zinineten,zininvakantie,zininoppassen,zininlezen,zininengelse films,zininkookboeken.......Alles waar ik zin in heb wil ik op dit blog met jullie delen. Een quiltpatroon, een heerlijk recept, een huishoudelijke tip, bedenk het maar. Ik vind het leuk als je af en toe eens langs komt en een reactie achterlaat, maar dat hoeft niet. Kortom veel leesplezier met Zininquilten.

vrijdag 13 januari 2017

Wie wat bewaart heeft wat................

Hoe bewaren jullie lintjes, en bandjes en kantjes? Ik heb er een mooie glazen pot voor met als deksel een oud kleedje. Elastiekje erdoor en kijk hoe fraai.
Zo'n pot staat heel gezellig vanwege alle kleurtjes.
Ik heb zo'n pot met knopen, ja ook nog 2 blikken vol, maar dat zijn oude knopen. In de pot zitten nieuwe knopen. Gewone knopen, dieren knopen, cupcake knopen, rendier knopen kerstknopen, echt van alles. Veel kleurtjes, staat leuk.
Dit is net een knoop, maar het is een heel klein schaaltje. Ooit van patchie Ellen gehad. Zo schattig....
En laatst kreeg ik dit potje van Gerie, gevuld met houten knopen, ook heel mooi. Ja, en weetje, soms wil ik hele mooie knopen niet eens gebruiken, voor mij zijn het schatten, raar hè?
Maar goed jullie wisten al dat ik een tic had, dat heb al eens verteld.
Ben de dag al weer aardig aan het vullen, net met manlief drie deuren geverfd. Kunnen ze lekker drogen, maandag gaan we weer verder, want er moeten er nog 3 in de kamer en 1 in de keuken en de buitendeur in de bijkeuken.
Goed bezig, al zeg ik het zelf.
Groetjes,


1 opmerking:

  1. Jullie zijn zeker goed bezig. Wat zal het weer lekker opknappen in huis. Xx

    BeantwoordenVerwijderen