Zininquilten,zininborduren,zininbreien,zininkoken,zinineten,zininvakantie,zininoppassen,zininlezen,zininengelse films,zininkookboeken.......Alles waar ik zin in heb wil ik op dit blog met jullie delen. Een quiltpatroon, een heerlijk recept, een huishoudelijke tip, bedenk het maar. Ik vind het leuk als je af en toe eens langs komt en een reactie achterlaat, maar dat hoeft niet. Kortom veel leesplezier met Zininquilten.

zondag 8 januari 2017

Patroontje nummer 2................

Het 2e patroontje van de fb groep patchons avec Bobbin kon ook gedownload worden. Deze is simpel, een hart met 4 hoeken en een achtergrond. De lapjes moeten het verschil maken. Leuke uitdaging, en ....hij moet bij lapje 1 passen, weten jullie nog wel, de sneeuwman.
Er was in deze fb groep ook een mevrouw die had een zwarte sneeuwman gemaakt, dus ik had haar een berichtje gestuurd met het idee dat ze in erg vervuild gebied woont. Was ook zo, onder de rook van de industrie van Antwerpen. Grappig toch?
Onze oudste kleinzoon, Ilay van 5, op de hei in Putten. Hij was daar afgelopen week. Het is een echt jochie, hij verzamelt van alles in z'n broekzakken.
Steentjes, schelpen, walnootdoppen, noem maar op.
Hij dacht dat er misschien wel Dinosaurus botten te vinden waren daar in Putten. Voor Ilay zou dat de kers op de taart zijn. Jammer, niet gevonden.

Dit zijn z'n favorieten......

Leuk toch, en wat een fantasie, ik geniet daar van.
Hier is nog iemand in dromenland, dit kan de hele dag duren..................
Fijne zondag,
groetjes,

1 opmerking:

  1. Ja die fantasie gaat heel ver, ha ha! Heel leuk. Welterusten Skreppie

    BeantwoordenVerwijderen