Zininquilten,zininborduren,zininbreien,zininkoken,zinineten,zininvakantie,zininoppassen,zininlezen,zininengelse films,zininkookboeken.......Alles waar ik zin in heb wil ik op dit blog met jullie delen. Een quiltpatroon, een heerlijk recept, een huishoudelijke tip, bedenk het maar. Ik vind het leuk als je af en toe eens langs komt en een reactie achterlaat, maar dat hoeft niet. Kortom veel leesplezier met Zininquilten.

woensdag 25 januari 2017

Lekker rommelen in het atelier................

Dit zijn hele oude babybladen. Misschien herkennen sommige van jullie ze wel. Ik zag als jaartallen staan 1980, 82 en 84, dus echt oud, maar ze zijn nog in tact, hier en daar een plakbandje, maar dat geeft niet. De patronen zitten er ook nog in, dus ik heb ze goed bewaard.
Ze zijn door mij ook goed gebruikt. Onze oudste dochter heeft heel veel kleertjes gehad die uit deze bladen kwamen. Ik denk dat ik wel een kamer vol genaaid heb bij elkaar.
Ook de breiwerkjes deed ik graag, leuke truitjes, met bijpassende genaaide broeken, o wat was dat allemaal leuk om te doen.
Nu denk ik wel eens waar haalde ik de tijd vandaan? Maar als ik daar over nadenk zat ik vaak tot  
's nachts 1 uur te naaien, want dan wilde ik het af.
De volgende dag ging ik dan al weer naar de stoffenzaak voor een nieuw project, gekkenwerk, maar wel leuk.
Als ik er niet meer ben, nou dan komt er wat los aan boeken, denk er maar niet aan......
Maar goed, ik was op zoek naar een geboortelap patroontje voor mijn jongste kleinzoon, Phlynn. Die andere drie hebben er al een, dus moet oma weer aan de slag. Nou dat ga ik lekker in de caravan doen, maar ik ga alvast wel even zoeken welke het wordt, en het dmc garen bij elkaar zoeken. Je kan het maar beter voor elkaar hebben toch?

Wel leuk zo door allerlei bladen zoeken, een uur is zomaar voorbij.....
Gelukkig houdt deze dame alles in de gaten.
Ik wens jullie een gezellige woensdag, 
ik ga vandaag ook nog lekker rommelen, mijn lief is er niet, dus ik heb het rijk en de tijd voor mezelf.
groetjes,2 opmerkingen:

  1. Is je lief ook lekker aan het rommelen? Hi!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het rijk voor jezelf alleen, heerlijk! En rommelen op een ateliertje is ook al niet te versmaden. Ik zat gewoon op kantoor. Inmiddels ook weer lekker thuis, op de bank, een beetje bij lezen, fijne avond.

    BeantwoordenVerwijderen