Zininquilten,zininborduren,zininbreien,zininkoken,zinineten,zininvakantie,zininoppassen,zininlezen,zininengelse films,zininkookboeken.......Alles waar ik zin in heb wil ik op dit blog met jullie delen. Een quiltpatroon, een heerlijk recept, een huishoudelijke tip, bedenk het maar. Ik vind het leuk als je af en toe eens langs komt en een reactie achterlaat, maar dat hoeft niet. Kortom veel leesplezier met Zininquilten.

vrijdag 20 januari 2017

Hele mooie dagen met veel zon..................

Zo, is het bruggetje naar het Bos, maar het is een park. Iedere morgen ga ik samen met Silka dit bruggetje over, want daarachter die brug is het hondenparadijs. Althans zo denkt onze hond, en ze heeft gelijk, er zijn zo ongeveer iedere morgen 7 tot 10 honden, die zich daar heerlijk uitleven.
Vanmorgen was het ook al weer een hele drukte, maar wel gezellig. Zo af en toe loopt er ook 1 man tussen ons in want die is alleen en heeft ook een hond, dus hij vindt ons wel gezellig om mee te lopen.
Ja, vijvers zijn er ook in dit "bos", De watervogels hebben het zwaar met de ijsvorming, gelukkig zijn er 2 zwanen die houden het wak heel makkelijk open, hebben grotere zwembewegingen.
En als het dan wat later wordt en de zon komt helemaal op, nou ja dat is genieten toch?
Gister en vandaag, Heerlijk.

Vanavond ga ik met mijn lieve vriendinnen vieren dat we alle drie 60!! jaar geworden zijn.
Kijk hier heb je ze, zien er nog goed uit hè, voor hun leeftijd.
We gaan lekker eten en de mannen mogen ook mee.
Ik zag in de krant vanmorgen dat ze bang zijn dat we het niet kunnen vinden, maar zo oud zijn we toch nog niet, ze plaatsen extra licht reclame op het dak. Nou we zullen zien, en proeven.
Ik heb er zin in, wordt weer heeeeel gezellig, zoals altijd.

1 opmerking:

  1. Mooie foto's weer! Ik zag ook mooie plaatjes vanuit de trein. Heel veel plezier vanavond! Eet smakelijk!

    BeantwoordenVerwijderen