Zininquilten,zininborduren,zininbreien,zininkoken,zinineten,zininvakantie,zininoppassen,zininlezen,zininengelse films,zininkookboeken.......Alles waar ik zin in heb wil ik op dit blog met jullie delen. Een quiltpatroon, een heerlijk recept, een huishoudelijke tip, bedenk het maar. Ik vind het leuk als je af en toe eens langs komt en een reactie achterlaat, maar dat hoeft niet. Kortom veel leesplezier met Zininquilten.

donderdag 5 januari 2017

gratis kookboeken.........

 Dit is een van de maandelijkse kookboeken die ik her en der ophaal. De Allerhande van AH, ja dat vind ik de leukste, en weet je waarom? Hier staan altijd hele aparte dingen in die eigenlijk doodgewoon zijn maar met een twist. Het gerecht wordt dan ineens bijzonder.
En alle ingredienten die je nodig hebt zijn gewoon bij AH te koop, dus je hoeft niet te zoeken. 
Moest vanmorgen eerst weer even wat aan de haardos laten doen, want zomer of winter het groeit gewoon door. Ik ben mijn ijsmuts nu weer kwijt en ze voorspellen wel kou. Nou ja we zien wel....
Daarna nog even bij mijn vriendin aan gewipt met een boek. Ze had -  De Theeroos -  van Jennifer Donnelly  van mij gelezen en daar is een vervolg op genaamd - De Winter roos - dus die heb ik even bij haar gebracht. Kan ze lekker op de bank met een kopje thee en een chocolaatje genieten. 
Maar ik had nog een gratis kookboek, kijk maar......
En daar kreeg je nog een gezond blad bij, en dat geloof ik dit jaar iedere maand. We gaan het zien.
Staan trouwens lekkere dingen in, dan is lijnen geen straf.
Zo, jullie zijn weer op de hoogte van mijn wel een wee,
groetjes,2 opmerkingen: