Zininquilten,zininborduren,zininbreien,zininkoken,zinineten,zininvakantie,zininoppassen,zininlezen,zininengelse films,zininkookboeken.......Alles waar ik zin in heb wil ik op dit blog met jullie delen. Een quiltpatroon, een heerlijk recept, een huishoudelijke tip, bedenk het maar. Ik vind het leuk als je af en toe eens langs komt en een reactie achterlaat, maar dat hoeft niet. Kortom veel leesplezier met Zininquilten.

donderdag 19 januari 2017

Een beetje winter............

Gistermorgen liep ik met de hond en de hondenwandelvriendinnen { mooi woord voor scrabble } in ons eigenste "bos", ja zo heet het park bij ons en toen zagen de bomen er zo mooi uit. Ben later even terug gegaan om een paar plaatjes te schieten.
Ik zie op facebook heel veel sneeuw foto's, maar allemaal in het oosten van ons land, Echt wij hebben hier niets! Ik weet dat sneeuw overlast betekent maar een paar dagen zou toch wel even leuk zijn, toch?
Gewoon hortensia's, zo zijn ze ook mooi.
Of elzenproppen.........
Ja, en als het dan wintert dan denk ik altijd aan de winter van 1963!! Ik ben zo blij dat ik dat weet, hoe dat was en hoe koud.
Je deken vroor aan bed vast want verwarming was er niet. Je had ijsbloemen op de ramen, nu vinden ze dat mooi, toen vond je het verschrikkelijk, je kon weken niet naar buiten kijken.
Mijn broer had foto's gemaakt van ijsbloemen, en verwonderde zich over hoe dat eruit zag, zo mooi vond hij het.
Ach ja, hij is geboren in 1964, hij weet het niet.
Dit was er toen, een autorit over het bevroren IJsselmeer, met hier en daar een heus tankstation. Kijk dat waren nog eens winters.
Hier nog een groet van de sneeuwman,
2 opmerkingen:

  1. Mooie foto's mam. En ik ben het met je eens. Soms is sneeuw best leuk. Gewoon voor een paar dagen haha

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik dacht al dat je foto's ging maken. Mooi!

    BeantwoordenVerwijderen