Zininquilten,zininborduren,zininbreien,zininkoken,zinineten,zininvakantie,zininoppassen,zininlezen,zininengelse films,zininkookboeken.......Alles waar ik zin in heb wil ik op dit blog met jullie delen. Een quiltpatroon, een heerlijk recept, een huishoudelijke tip, bedenk het maar. Ik vind het leuk als je af en toe eens langs komt en een reactie achterlaat, maar dat hoeft niet. Kortom veel leesplezier met Zininquilten.

vrijdag 6 januari 2017

boeken bij het Kruidvat, een koopje....................

Het is koud! Het wordt vandaag een echte ijsdag, het roodborstje heeft z'n sjaal om en de ijsmuts op. Volgens mij zal het wel meevallen, het zonnetje schijnt hier volop, nou ja, we gaan het zien.
Mijn buurvrouw attendeerde mij erop dat er bij de Kruidvat boeken van Nora Roberts te koop waren voor het belachelijke bedrag van € 3,99. Zelf had ze ooit De Schilder gelezen en die vond ze erg mooi. Dus op naar de Kruidvat en gescoord. Inderdaad, het boek de Schilder  zat er ook bij, het was wel de laatste dus ik had mazzel.
Dit is alvast weer leesvoer voor de vakantie.
Nou doe ik net alsof ik niets te lezen heb, maar dat valt ook wel mee hoor, ik denk dat er nog 4 of 5 boeken liggen die ik nog moet lezen. Komt vanzelf, misschien mag ik binnenkort wel niet zoveel doen i.v.m. de artrose vinger, dan is lezen weer een uitkomst.
Ik heb nog een leuke foto....
Onze jongste kleinzoon, nu 3mnd. steekt z'n tong uit, klein boefje, maar dat brengt hem wel in problemen, ......kijk maar
De politie is je beste vriend..............
Zijn mamma werkt bij de politie en was daar even op de koffie, de lieverd ging van hand tot hand.
Goed, ik wens jullie een fijne dag,
groetjes,2 opmerkingen: