Zininquilten,zininborduren,zininbreien,zininkoken,zinineten,zininvakantie,zininoppassen,zininlezen,zininengelse films,zininkookboeken.......Alles waar ik zin in heb wil ik op dit blog met jullie delen. Een quiltpatroon, een heerlijk recept, een huishoudelijke tip, bedenk het maar. Ik vind het leuk als je af en toe eens langs komt en een reactie achterlaat, maar dat hoeft niet. Kortom veel leesplezier met Zininquilten.

donderdag 18 augustus 2016

Wat ik nog in de kast vond.........

Hier zien jullie 2 baby laken setjes van 66! jaar oud.
Ooit heb ik die van mijn schoonmoeder gekregen en daar moest ik zuinig op zijn. Ik mocht ze natuurlijk gebruiken maar daarna weer goed opbergen en bewaren.
Nu was er een plank uit de kast gevallen, dus alles moest eruit en de plank moest opnieuw worden vastgemaakt. Jullie snappen het al, toen zag ik allemaal dingen die goed waren opgeborgen en dus ook deze lakentjes.
Mijn schoonmoeder heeft deze gekocht toen ze haar eerste baby kreeg, mijn man, nu dus 66 jaar geleden.
Deze met eendjes...
en deze met vogeltjes.
Ze zijn gekocht net na de oorlog, dus het is best bijzonder dat ze er nog zo goed uitzien, want de kwaliteit was toen slecht.
Onze jongste dochter heeft een wiegje, dus die heeft het nu mee naar huis. Het zal heel lief in dat wiegje staan met zo'n klein baby hoofdje erboven.
mijmeringen van een oma......
Gezellige dag, weer mooi weer,
groetjes,


2 opmerkingen:

  1. Wat leuk Marion, wat zou Oma Corrie trots zijn! Want ze was ook een trotse vrouw, bedenk ook wel dat trotse mensen vaak oud worden, hun geest houdt ze sterk! En dat
    doe jij ook met alle dagen je blogje vullen met weer wat leuks, het houdt je scherp. Maar wat enig dat Marlous de lakentjes wil gebruiken, het moet vandaag de dag allemaal nieuw-nieuw! Mijn dochter zou het gewoon oude meuk vinden dat vind ik wel eens jammer. Geluk met de babyperikelen en fijne caravan-trip weer toegewenst met een behouden thuiskomst. Lieve groet John en Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik zal er heel zuinig op zijn. Xx Marloes

    BeantwoordenVerwijderen