Zininquilten,zininborduren,zininbreien,zininkoken,zinineten,zininvakantie,zininoppassen,zininlezen,zininengelse films,zininkookboeken.......Alles waar ik zin in heb wil ik op dit blog met jullie delen. Een quiltpatroon, een heerlijk recept, een huishoudelijke tip, bedenk het maar. Ik vind het leuk als je af en toe eens langs komt en een reactie achterlaat, maar dat hoeft niet. Kortom veel leesplezier met Zininquilten.

zondag 7 augustus 2016

Wat ik heb gekregen.........

Van Betsy kreeg ik dit dienblad met daarin een van mijn eerste werkstukken die ik had gemaakt toen ik de opleiding Textiele Werkvormen deed.
Twee contrasterende lappen qua kleur moest je op elkaar naaien, maakte niet uit hoe, en dan van de bovenste stof weer wegknippen, het lijkt een beetje op Mola.
Betsy had dit eens van mij gekregen en het goed bewaard, nu kreeg ik het in deze vorm terug.
Ze zei erbij, dit was de aanzet tot alles wat je nu doet!
En dat is helemaal waar.
Ook kreeg ik nog deze schattige potjes en kleine bakvormpjes erbij. Wat moet je ermee hoor ik jullie denken, wel daar maak ik kussentjes in met een klein borduurtje.
Ik laat het nog wel eens zien.
Van Ria deze prachtige tuinplant, gezellige kleurtjes, en het zijn kleine petunia's. Leuk vind ik 'm, kan mooi naast de pas geschilderde voordeur, staat chique.
ook nog 2 geurkaarsjes, rozengeur, mijn favoriet.
En dit.....
2 papieren tasjes gevuld met allerlei bandjes, lint,ritsen,kant, garen, noem maar op. Dit kwam van een winkel die ging sluiten, zo leuk gedaan.
Dit was echt een heel leuk kadootje.
Het blogje is een beetje laat want ik was eerst met de hond naar het park en daarna heb ik nog een keer het schuurtje geschilderd. 
Daarna zou ik een blogje maken, en toen kwam mijn broer, koffie drinken.
Prima en heel gezellig, maar omdat hij wel tijd had heeft hij mij ook nog even met de computer geholpen.
Ik heb namelijk van hem vorig jaar een externe harde schijf gekregen om foto's op te slaan, maar wist niet hoe dat moest.
Nu wel! Echt top.
Dank je wel lieve broer, voor je geduld en je tijd.
Fijne zondag...

Morgen weer het schuurtje schilderen, is nat geregend.
Ik weet het
Heen en terug is de weg het langst!
2 opmerkingen: