Zininquilten,zininborduren,zininbreien,zininkoken,zinineten,zininvakantie,zininoppassen,zininlezen,zininengelse films,zininkookboeken.......Alles waar ik zin in heb wil ik op dit blog met jullie delen. Een quiltpatroon, een heerlijk recept, een huishoudelijke tip, bedenk het maar. Ik vind het leuk als je af en toe eens langs komt en een reactie achterlaat, maar dat hoeft niet. Kortom veel leesplezier met Zininquilten.

woensdag 10 augustus 2016

Kadootjes voor Siep..........


 De weergoden waren ons goed gezind gisteren, droog naar Hoorn gefietst, even moeten schuilen in de stad en ook weer droog terug in Wognum.
Bij deze, Dank weergoden.
Bij de haven van Hoorn heeft de stad hele mooi wegwijzers staan. Dat paardje wat je ziet is de eenhoorn van Hoorn, met de hoorn op het schild, ons stadswapen.
In het buitenland en dan vooral Engeland zie je hele mooie wegwijzers, en dan vond ik er nu een heel dichtbij. Leuk!
Hier nog een mooi oud stadspoortje, achter de kerk verborgen, vroeger kwam je dan bij de bibliotheek, ik denk dat het nu altijd op slot is.
Maar goed ik heb gister nog wat leuks gemaakt voor baby Siep, kijk maar....
Een tuttenlapje in de vorm van een auto. Ik moet eerlijk bekennen ik zag zoiets in de vorm van een dier, en heb het idee "gejat"en daar mijn eigen invulling aangegeven.
Geslaagd vond ik.
Ook krijgt hij natuurlijk sokjes, deze zijn het geworden....
Mooi blauwe voor een stoere jongens baby.
Deze had ik natuurlijk al.
Ik wens jullie een fijne dag, hier nu nog zon, hoewel ze een herfstdag hadden voorspeld.
Wel ze zeggen altijd " prijs de dag niet voor het avond is......."
Groetjes,


1 opmerking:

  1. O wat leuk mam! Ook dat Siep Siep, ha ha! Heel goed gelukt. En je sokjes zijn altijd goed. Lief, ze zal het heel leuk vinden!

    BeantwoordenVerwijderen