donderdag 4 januari 2024

Een heel nieuwjaar ligt voor ons, het 1e blogje ook......

Zo begon voor stoere mensen het nieuwe jaar.....mij nooit bellen voor zulke gekkigheid, hou hier absoluut niet van......Ik hou wel van zwemmen maar dan in een zwembad of de Middellandse zee.....niet op nieuwjaarsochtend in Nederland.
Wat staat ons allemaal weer te wachten....dit jaar geen hele spannende dingen, meer van doorgaan op dezelfde voet want dat bevalt prima. Lekker rommelen in het atelier, mijn lief gewoon met auto's laten spelen, zo nu en dan met het rijdende huis een mooi trip maken, kortom GENIETEN van hele leuke dingen. Ik zou zeggen als je nog geen plannen hebt volg mijn advies....
Afgelopen week niet zo veel tijd gehad voor het atelier want ja, de kerstboompjes, ik heb er 2 van ongeveer een meter hoog, moesten natuurlijk weer opgeruimd worden....en de rest wat er allemaal om heen staat natuurlijk. Eigenlijk een dag "werk" zal ik maar zeggen. Dit heb ik op nieuwjaarsdag gedaan want ik had de oppas op de mannetjes van politie dochter want die moest werken. Alles opgeruimd en naar zolder gebracht en de volgende dag alles weer in de berging gedaan. Als je even met je ogen knippert moet je het alweer te voorschijn halen, wat gaat de tijd toch snel als je ouder wordt, ik snap er niks van.
Dinsdag toen maar de vitrage gewassen, de ramen gelapt, mijn lief deed ze aan de buitenkant, en zo zitten we er nu weer "knappies bij" Westfries gezegd.

Tussen alles door heb ik ook nog gelezen...
Heb dit boek nog niet helemaal uit maar het is een apart verhaal en dat vind ik nou leuk. Dit boek gevonden in de kringloop nadat ik de Citadel

had gelezen. Dat vond ik zo'n mooi boek en van de schrijfster had ik nog nooit wat gelezen. Dus daarna ging ik steeds op zoek naar boeken van haar. In middels weer een gevonden en 2 delen bijgekocht.




Deze 3 liggen nu te wachten om gelezen te worden.
 In de vakantie in september had ik er ook mee en die was ook spannend en heel mooi, dat was deze..
Het was namelijk een heel dik boek, ongeveer 800 pagina's en dan is dat leuk voor de vakantie. Ik vond het een prachtig boek, een aanrader zal ik maar zeggen. Veel van haar boeken spelen in Zuid Frankrijk, nabij Carcassone, en dat is voor een frankofiel zoals ik ook weer leuk.
Ik ben eigenlijk fan geworden van deze schrijfster, hoe leuk is dat.

Verder ben ik natuurlijk tassen aan het naaien, iedere avond zo wie zo tot 10 uur en als ik tijd heb ook overdag. Gister kreeg ik een lading stof binnen die ik via het net had besteld, dus we kunnen weer verder. Ik naai nu weer een collectie voor de

 Weversmarkt in Hoorn die op 24 juli 2024 is gepland.


Samen met Greet en mijn dochter Marieke zullen wij weer een Tassenkraam bevrouwen en dan aan jullie weer tassen verkopen. Ze worden zo wie zo heel speciaal en uniek, dat is een garantie.

Zo, jullie hebben weer wat te lezen en over na te denken, misschien zocht je nog een boek, nou info genoeg zou ik zeggen......
Vandaag komt er ook een stofpakket binnen, PTT postzakken stof, dus ik moet op de besteller wachten.

Fijne dag, groetjes, Marion.











 

6 opmerkingen:

  1. Wat leuk Marion, alweer het eerste blokje van jou te lezen. Je hebt helemaal gelijk, de tijd snelt voorbij, voordat je het weet is het al weer Kerst. Maar hier is de link naar mijn blog
    https://inekehube.blogspot.com/?m=0

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Gezellig blogje over het afgelopen jaar…Canadareis…prachtig….en je bent toch weer lekker aan het quilten geslagen…soms een dipje, heb ik ook wel eens last van en ik denk iedereen…

      Verwijderen
  2. Dat zoveel boeken van een schrijver je niet gaan vervelen, dat vind ik al een prestatie. Gaat het met Greet weer goed?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Met Greet gaat het goed…rustig aan haar borstbeen was doorgezaagd dus zeker 6 weken rustig aan…maar ze komt er wel hoor….opgeruimd van aard….

      Verwijderen
  3. Voor 2024 wens ik je alle goeds toe maar bovenal gezondheid. succes met al het mooie waar je mee bezig bent.
    Groeten
    Marga

    BeantwoordenVerwijderen
  4. De beste wensen voor 2024 voor jou en je dierbaren. Dat je maar weer veel leuke dingen mag beleven. Dank nog voor je berichtje op FB.

    BeantwoordenVerwijderen