dinsdag 6 december 2022

Sinterklaas naar Spanje......Kerstfeest...kom er maar in......

Deze moet ik even met jullie delen, mijn jongste 2 kleinkinderen, ja, het zijn broertjes, waren even met hun mamma mee om wat te halen en daar liep de Sint en heel veel Pieten.....en toen mochten ze met de Sint op de foto. { detail...het was dezelfde Sint als op de school van Phlynn, dus het was de "echte"...}Ze waren zondagnacht hier want hun mamma moest werken, dus ik moest Phlynn in het pietenpak hijsen want alleen zo kon hij de verjaardag van Sinterklaas vieren. Zo leuk, die spanning die om het Sinterklaas feest hangt en die ook zo voelbaar was. Phlynn is 6 jaar, dus heeeeel gelovig.....dat snappen jullie wel.
Morgan vind alles alleen maar leuk en gezellig, vooral de Sinterklaas liedjes, daar kan hij heerlijk op dansen. Dat koppie van Morgan, dan smelt je toch.....


Vrijdagavond hebben wij het Sinterklaasspel gespeeld met mijn vriendinnen Ria en Betsy en hun mannen uiteraard. Ieder brachten we 3 pakjes van € 5,00 in en dan heb je best heel wat keuze. Ik hoorde van mensen dat ze alleen "rommel" konden vinden, nou die hebben niet goed gezocht.
Ik had zelf een leuke scheurkalender, chocolaadjes van de bakker, hele leuke sokken, een houder voor pasjes, een vijfde staatslot gekocht. Vorig jaar had ik ook nog een oliebol gekocht en daar €5,00 ingestopt voor een zak oliebollen met oud en nieuw.
Ik zeg altijd creatief denken dan kom je best ver.
Volgend jaar doen we het gewoon weer, ja, toch meiden?

Dan heb ik nog wat te vertellen, en daar heb ik zelfs een filmpje van gevonden...


van Ronald Goedemondt, Ruzie met de dingen....
Heel toevallig gaat het over de stofzuiger, dat is mijn ruzie apparaat. Toch wel bijzonder dat er een filmpje over dit onderwerp is.........
3 jaar terug gevallen in de bijkeuken door de stofzuiger, gevolg knie verdraaid, nog steeds last van, dus ermee leren leven.....
Vorige week zondag, nog eventjes vlug de stofzuiger door de woonkamer halen, haren van hond en kat, dan moet je wel, iedere dag. Geeft niets, dat weet je van te voren.
Hoe het kon weet ik niet, maar ineens viel ik en met mijn linkerarm raakte ik de punt van een kastje....kastje was nog heel, het lampje ook en het beeldje van het vogeltje vloog door de kamer maar overleefde de smak.
Maar op mijn arm ontstond een "ei ".........en nu een week later heb ik en onderarm die alle kleuren van de regenboog heeft en nog pijnlijk is ook. Het "ei " slinkt langzaam tot een duivenei, dus het komt wel goed. 
Maar zo zie je maar weer, alles moet je rustig aan doen.
Luisteren en kijken jullie maar even naar het filmpje, kun je lachen om  Ruzie met de dingen, en het is heel waar......

Zo als jullie zien is mijn lief weer met auto's aan het spelen, dus na mijn huishoudelijke taken ga ik lekker in het Atelier verder met de caravan tas voor Carla.

Fijne dag allemaal, groetjes, Marion.






 




 

2 opmerkingen:

  1. En nu is de Sint alweer vertrokken. Heel leuk fotootje. En voorzichtig met die nare apparaten hè, ze geven niet mee en doen nooit wat jij wil.

    BeantwoordenVerwijderen