vrijdag 5 april 2019

De dag voor de Regiodag.......



Gelukkig, ik ben weer uitgenodigd om de regiodag bij te wonen van het Quiltersgilde. Stel je voor dat ik niet mocht komen, hoe moet het dan met de Heksenquilt.
Morgen is er een * show en tell * en dan mag ik hem laten zien. Zo'n zin in.
Zal mij benieuwen wat we morgen gaan doen op de regiodag. Het is ieder half jaar weer een verrassing, de regio leidsters maken er altijd een geweldige happening van.
De dag heet Lentekriebels, dus het zal met het voorjaar te maken hebben, denk ik....
Gerelateerde afbeelding
Wie weet wat voor sprongen wij moeten maken......
Maar goed, alles zit al in de tas, dus ik ben er klaar voor...
Las in de uitnodiging dat we ook het Quiltnieuws van maart maar mee moesten nemen, ook die zit in de tas.
Er staan overigens weer hele leuke dingen in ons lijfblad, en dan neem ik mij voor dat ik dit of dat wil gaan maken en dan is er weer van alles aan de hand en dan schuift het zomaar weer naar de achtergrond. Daar ga ik ook wat aan doen binnenkort.
Ik had een beetje een drukke week afgelopen week,  het bloggen is er even bij in geschoten, dus nu toch nog maar even een blogje.
Vanmorgen draaide de dag ook al weer op tijd, kleine Phlynn was hier aan het slapen en ik moest vanmorgen al weer op tijd bij de kapper zijn in Andijk,  nu pas tijd voor een blogje.
Geeft niks, alles beter als niets, toch?

We hebben ook nog de spreuk...
Ja, het is weer een goeie spreuk...maar ook een moeilijke....Want ik heb net als bijna iedereen ook altijd wel mijn oordeel klaar......Dat moet dus niet, ik moet me gaan verbazen...Oké, ik ga het proberen....
Morgen dus geen blogje, want dan ben ik al vroeg op pad naar de regiodag....
Fijne vrijdag,
groetjes, Marion.



2 opmerkingen: