Zininquilten,zininborduren,zininbreien,zininkoken,zinineten,zininvakantie,zininoppassen,zininlezen,zininengelse films,zininkookboeken.......Alles waar ik zin in heb wil ik op dit blog met jullie delen. Een quiltpatroon, een heerlijk recept, een huishoudelijke tip, bedenk het maar. Ik vind het leuk als je af en toe eens langs komt en een reactie achterlaat, maar dat hoeft niet. Kortom veel leesplezier met Zininquilten.

maandag 26 oktober 2015

ook goedemorgen......

Ik liep vanmorgen bij ons in het park en zag in de verte een jogger annex hardloper aan komen.
Vorige week liep ik heel vroeg in het park, het was toen nog donker, en toen was ik dezelfde man tegen gekomen. Hij droeg toen lichtjes. 
Nou jullie snappen hem al, die lichtjes dat vond Silka geweldig. Hij was niet bij die man vandaan te houden. Ja, en ik had hem niet aan de riem, want ze mag daar loslopen.
Deze hardloper werd toen heel boos op mij, en ik kon niets terugzeggen want hij schold mij helemaal verrot. Ja, echt heel erg.
Maar goed een gewaarschuwd mens telt voor 2.
Ik ga nu iets later naar het park, dan zal ik die hardloper wel niet tegen komen, dacht ik.
Helaas......vanmorgen was hij er weer.
Hardlopen is niet goed voor deze man want hij raakt enorm gefrustreerd van alles wat hij tegenkomt.
Zo ook mij persoontje en Silka, waren weer van de partij, Silka liep ook weer los.
"En je moet die rothond bij je houden, klere$%^&", afijn ik heb hem maar even laten uitrazen en toen gevraagd of hij even naar mij wilde luisteren.
Met moeite wilde hij dat.
Ik zei dat ik zijn frustratie omtrent een hond begreep, maar dat ik al later ben gaan wandelen omdat ik hem dan niet tegen zou komen. Dat het een jonge hond is en dat zij nog het een en ander moet leren.Het is een vrij land, enz.
Hij vond dat er geen honden in het park mochten lopen, want dat was erg vervelend, wel ik zei toen, als je dit niet wilt moet je niet in het park hardlopen, maar wat bleek, deze route was de kortste weg naar huis!!!!
Ook goedemorgen!

Gister had ik ter ere nog van Kees z'n verjaardag een high tea overgaand in tapas hapjes georganiseerd voor onze vrienden groep. Daar waren al die kopjes van Dorcas voor gekocht.
Het was een succes, heerlijk zitten kletsen met z'n allen.


Ziet het er niet gezellig uit, ja toch?

Het was een gezellig middag.
groetjes, Marion.

1 opmerking:

  1. Nou wat gezellig mama! Het ziet er prachtig en heerlijk uit, heel mooi met die kleurtjes en servetjes erbij!! X Marieke

    BeantwoordenVerwijderen