maandag 10 juli 2023

Jarig en even weg met het rijdende huis..............


Op 4 juli 1956 ben ik geboren dus afgelopen dinsdag werd ik 67 jaar.....wat een leeftijd denk je dan maar het is maar een getal. Ik ben blij dat ik bijna alles nog kan wat ik wil en dat is best veel. Af en toe piept en kraakt het hier en daar wel een beetje maar ik weet ook dat krakende wagens vaak langer meegaan, dus op een van  die wagens heb ik plaats genomen en het zit lekker.
Terwijl ik lekker ergens op een camping zat wist de postbode mijn brievenbus wel te vinden....zo leuk om allemaal kaarten te vinden bij thuiskomst.....ja, echt ik geniet ervan.
Kijk wat een verzameling...en allemaal echt voor mij.....
Een klein tasje met Borduurwerk, daar hou ik van....leuk bedacht toch....

Een goed gevulde kast met quilts en een klein lapje erbij dat doet denken aan Independence Day in Amerika, want dat is ook op 4 juli......Onze patchie vriendin Gerry vergat mijn verjaardag nooit want Gerry had bijna 40 jaar in Amerika gewoond...

Of deze dan van Greet, door Greet geborduurd en dat is niet echt haar ding, maar voor mij dus wel...heel leuk...

Zelfs de enveloppen zijn een creatie op zich.....
Ik had dus toch een leuke verjaardag samen met mijn lief in het rijdende huis, gewoon even lekker weg...waar we waren, nou in Stokkum, en dat is zo bekend dat weet iedereen te vinden, ja toch????

"s Morgens al veel app-jes en na het ontbijt hebben we een gebakje gehaald bij de plaatselijke bakker, een lekker aardbeien taartje, was echt heel lekker.


Of ik ook nog kadootjes heb gekregen....ja zeker, 2 nieuwe armbanden van mijn lief want de oude waren versleten, ja echt waar.....en aangezien ik ze altijd om heb kreeg ik nieuwe. Ja, ik vind Sieraden heb je om te dragen dus dat doe ik ook......
En....niet onbelangrijk, ik heb ook nog een nieuw keukentje gehad voor onder de luifel aangezien ik graag buiten kook, deze is wat lager dan die ik had nu kan ik met mijn lengte ook IN de pannen kijken....
En van mijn meiden en aanhang het nieuwste boek van.....
Karin Slaughter.... 
kreeg hem voor ik weg ging dus gelijk in begonnen.....als vanouds weer erg spannend....
Ieder jaar heeft ze rond mijn verjaardag weer een nieuw boek uit, dus die vraag ik dan.....
Van mijn buurvrouw kreeg ik gister ook nog een kadootje...een speciale doekie/doekie, dat is een spaanse doek, lekkere olijf crème en nog een boekenbon.....
en van mijn vriendin Ria en haar man kregen wij, mijn lief en ik een lunch bon, kadootje voor ons samen.



Vanuit ons vakantie adres heb ik ook nog wat kringloop winkels bezocht, dat is zo leuk als je ergens anders bent. Ik vond hele mooie borduurwerken, dus ik kan weer tassen maken....
Deze gevonden bij een Dorcas winkel in Aalten.....

En deze bij een kringloop in Zelhem....allemaal hebben ze alweer gebadderd en in het zonnetje gehangen, ze zijn dus klaar voor gebruik. Dat moet ook want volgend jaar gaan Greet en ik weer op de Weversmarkt staan om tassen te verkopen. 
En zo had ik dus een hele leuke week en zaterdag waren we thuis want 's avonds kwam kleinzoon Phlynn slapen want mamma moest werken, dat kon dus ook weer doorgaan.

Ik heb natuurlijk nog veel meer te vertellen maar dat doen we van de week nog wel, 
fijne avond....
groetjes, Marion.

































 

3 opmerkingen:

  1. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Je bent goed verwend, en dat is altijd leuk. Fijn dat jullie weer weg gingen, ik heb even opgezocht waar jullie zaten. Leuke camping, en het hele jaar open. Staat weer genoteerd. En dan die mooie borduurwerken. Jij verveelt je voorlopig vast niet.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag 💐🥳, leuk dat je alle cadeaus laten zien.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Proficiat met jou verjaardag. 67 ach het is een getal maar ik heb ooit eens iemand horen zeggen "tussen je 65st en je 75st" zijn nog je mooiste jaren en ik kan het beamen want ik ben 77 en inderdaad na je 75 gaat alles wat langzamer en minder worden. Toch geniet ik nog alle dagen en gaan manlief en ik ook nog vaak met ons wielenhuis op pad. En dat is toch ook genieten.
    Succes met het maken van de tassen.
    Groeten.
    Marga

    BeantwoordenVerwijderen