woensdag 1 februari 2023

Een fitte lady en een kado...........

Ik dacht laten we sportief beginnen vandaag............In mijn vorige blogje vertelde ik over mijn neef die sport commentator is bij ESPN en toen kwam er al gauw een appje binnen met de mededeling...Mam, ik sta ook in de krant....Dit berichtje was van mijn oudste dochter Marieke die vrouwen-training geeft bij FIT4LADY, sportief en op muziek, en dus ook heel gezellig....Nou is mijn dochter een zondagskind en daarom stond haar foto ook in de zondagskrant. Op de foto staat zij helemaal links, zij heeft een iets kleurigere broek aan. Op 11 februari is er een open ochtend en dan kan je kijken of het sporten op deze manier iets voor je is. Zij gaan dan een 30 minuten circuit doen en je kan altijd 1 op 1 begeleiding krijgen. Dus zo is sporten voor iedereen toegankelijk. Veel succes meiden!
Dit was dus de fitte lady....
We gaan nu praten over het kado.
Was gister best wel druk want we moesten naar het stort met onze oude kast die nog steeds gesloopt achter de bijkeuken lag. Eindelijk konden we het karretje gebruiken van een goede vriend van ons en mijn lief was ook thuis, dus we hadden een win/win situatie. De handen uit de mouwen en gaan met de banaan.
Terwijl wij de kar aan het laden waren kwam er een auto de straat inrijden en er stapte een mevrouw uit en die kwam naar mij toe lopen....ik dacht die zoekt een adres.....ik vroeg waar ze naar toe moest, het antwoord was, nou naar jou.....ik moest even schakelen maar toen zag ik dat het Marijke Imming was, voor haar heb ik een tas gemaakt met haar eigen borduurwerk. Ze was er zo blij mee en vond dat ik daar toch iets voor moest krijgen....heel lief...
Ik kreeg een mooie witte hortensia, altijd blij mee, want na de bloei in huis kan hij in de tuin, dus Marijke,  ik zal nog vaak aan je denken.

En...ik kreeg ook nog een boekenbon......en ik weet al welk boek het gaat worden...op 11 mei a.s. komt het laatste boek van de 7 zussen serie uit, dus die ga ik daarmee kopen. 
Marijke, dank je wel, heel lief van jou.

Het was zo wie zo een dag met een sterretje want gistermorgen zouden onze nieuwe eetkamerstoelen bezorgd worden tussen 9 en 11 uur.
Ik dacht bij mezelf ik zal maar zorgen dat ik om 8 uur klaar ben en dan ga ik maar ontbijten en de krant lezen, normaal doe ik dat andersom.
Ineens ging om kwart voor 9 de bel en stond er al een vrachtwagen uit Rijssen voor de deur, die waren dus op tijd vertrokken en onze stoelen stonden vooraan in de wagen. Mazzel toch....en zo kwam het dat wij om 9 uur al op de nieuwe stoelen konden zitten.

Dit zijn de nieuwe stoelen, ja het zijn eigenlijk tuinstoelen....maar ze zitten zo lekker en de uitstraling van gevlochten riet vinden wij zo leuk. Ze zijn lichter van kleur dan de vorige maar dat staat wel weer lekker fris.

Deze 2 staan nu echt buiten, op hun oude dag mogen ze gewoon bij ons blijven genieten van het buitenleven. 2 anderen moesten hun weg vinden naar de stort want daar was het vlechtwerk van gebroken en dan blijf je daar met je kleren aan haken en dat geeft gedoe....Overigens stond hier een tuinbank....enne ....die heeft ook zijn weg naar de eeuwige jachtvelden gevonden, helaas we hebben afscheid moeten nemen. 

Dit was het weer voor vandaag, ga vanmiddag eindelijk mijn laatste booster prik halen die eigenlijk al in oktober had gemoeten. Wij hadden toen corona en dan mag je niet boosteren maar pas over  3 maanden. Dus vanmiddag gaan we dat maar doen, hebben we weer een uitje.....

Fijne dag allemaal, groetjes,
Marion.

Eigenlijk een hele mooie deur met jugendstil ijzeren versierselen......maar hij is zwak kijk maar naar de lat die diagonaal voor het raam zit..... 







 

1 opmerking: