zaterdag 19 november 2022

Het heeft te maken met Mary Poppins.....

We beginnen met een plaatje van Mary Poppins.....waarom? Nou dat zal ik even vertellen....Ik heb een patchie vriendin,  Marja en die heeft een  T A S  gemaakt, nou geweldig zo mooi.....en dat is een Mary Poppins tas.
 
Kijk hier zie je zo'n tas .......
En waarom vertel ik dit, nou ik wil die natuurlijk ook maken, lijkt me geweldig. Vorige week zaterdag had Marja en haar vriendin Marian beiden zo'n tas mee, in de grote uitvoering. Ja, er zijn zelfs verschillende maten mogelijk. Ik moet alleen nog op zoek naar een cursus......die is er wel hoor, hier in de buurt, in Schagen bij Aljona......Maar, die lessen zitten V O L! Logisch, want het is gewoon een hele leuke tas om te maken. Ik ga vandaag naar Schagen en dan ga ik vragen of ik op een soort wachtlijst mag staan.
Bizar toch, op de wachtlijst voor een cursus, maar als dat kan dan doe ik het.

Dit is een cursus foto van Aljona haar workshop. Helemaal  "fliefd "  op zo'n tas.......zucht....
Hij sluit echt met een beugel en mooie hoeken met leer verstevigd, hengels en slot kun je ook zo kopen......
Het wordt een echte

supercalifragilisticexpialidocious      TAS.....leuk toch dat woord....

Wat valt er nog meer te vertellen....
Maandag ga ik naar mijn vriendin Betsy, samen met Ria en dan gaan we een adventskalender maken...Heel anders maar dat zal ik jullie na afloop laten zien. Ik moest wel op zoek naar een schilderijlijst en ik moest 24 lege doosjes verzamelen, pakpapier moet ik mee en versiering...we gaan het meemaken......zo wie zo een gezellige "kletsdag".....en daar ga ik ook voor....ja toch?

Nog even een kleine update over mijn kookprogramma op WEEFF radio binnenkort.....De uitzendingen gaan beginnen in januari en worden uitgezonden op zaterdag ochtend en misschien een herhaling op een andere dag in de week. Dus jullie moeten je nog even zelf redden want het wordt pas in het nieuwe jaar dat ik jullie van recepten ga voorzien. 

Tot zover, fijne dag en tot blog's, groetjes
Marion.







3 opmerkingen:

  1. Wachtlijst toch niet erg dan kom je tenminste een keer aan de beurt. Had ik bij brood 1 cursus bij Robèrt . Sussex in Schagen en met de adventkalender. Ik ben benieuwd

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk zo'n tas, echt wat voor jou! Hopelijk kom je aan de beurt! Veel plezier maandag, lekker gezellig met de meiden.

    BeantwoordenVerwijderen