vrijdag 28 juni 2019

Ik had een TOP donderdag.....

Gister was ik samen met vriendin Anneke naar Atelier "de Quiltmuis" in Oosthuizen voor de workshop 3-vaks opberg etui.
Wat een leuke workshop!
Echt we hadden een hele leuke gezellige dag met 9! vrouwen die allemaal dezelfde ziekte hebben. We hebben last van het quiltvirus, wel besmettelijk maar niet voor iedereen.
Marlies en Erica deden de workshop samen en dat was heel gezellig. Het was een bewerkelijk etui om te maken zo op het blote oog, maar al doende viel het eigenlijk reuze mee. De voorbereiding was eigenlijk het meeste werk, want ja alles moest wel gemeten en geknipt worden. Gelukkig had ik dat al van te voren gedaan.
Dit is mijn tasje, hij is op de rits na, af...Wat ik nog moet doen kost ongeveer een uurtje. Het resultaat vind ik echt heel leuk geworden.
Zo ziet hij eruit als hij af is......
Kijk hoe leuk, aan de binnenkant van de etuitjes zit gewoon een ander stofje, dat staat zo leuk.
Nou heb ik gewoon rest stof gebruikt, maar ik ga  er nog een maken en dan kan ik goed over de kleuren en de stofjes nadenken. Eerst weet je niet hoe of wat, het geheim is nu onthuld dus daar kan ik dan gebruik van maken.
Die gekleurde ritsen vond ik ook zo leuk, dat maakt het nou net speciaal.
Kortom, ik had een top dag.

De hele week was het hier een beetje stresserig.....Mijn lief zijn rijbewijs loopt a.s. maandag 1 juli af en hij had nog steeds niets binnen.....Hij werd zenuwachtig want autorijden is zijn hobby.
Het CBR had geen papieren gestuurd en wij hadden daar al enkele malen om gevraagd, en die kwamen eindelijk dinsdag. Als je die dan ingevuld terug stuurt duurt het nog  8 !!  weken voor je een rijbewijs hebt. Te gek voor woorden toch?
Lang verhaal kort, door allerlei bemoeienissen van deze en gene komt het toch nog goed.
Maandag 1 juli mag hij zijn rijbewijs ophalen bij het gemeentehuis. pfffff!
Het is te gek voor woorden maar hij is er al sinds 1 maart mee bezig. Over 6 jaar moet hij weer een nieuwe dus ik denk dat we de procedure maar alvast moeten opstarten, zijn we in ieder geval op tijd.
En dan heb ik het nog niet eens over de kosten, want alles kost nu extra, echt we wonen in een bananenrepubliek.

Afbeeldingsresultaat voor foto's van een rijbewijs

Ik wens jullie een gezellige vrijdag, met nog wat zon, hoop ik. Hier nu nog geen zonnetje te zien.
Groetjes, Marion.


1 opmerking: