woensdag 18 november 2020

Ik heb wat te vieren............

Daar zit ze dan in haar schommelstoel te breien, Oma Duck....
Vandaag ben ik 9 jaar oma, onze oudste kleinzoon wordt vandaag 9 jaar! Wat gaat de tijd snel...Toen hij werd geboren werkte ik nog, ja, zelfs die dag.....Ik werd gebeld door mijn schoonzoon met de mededeling dat ik oma was geworden van een kleinzoon, genaamd Ilay....Nou die naam...daar had ik toch een moeite mee....heel bizar...Hij is kort en makkelijk, maar ik kon hem absoluut niet onthouden....het heeft 2 dagen geduurd. Ik had z'n naam maar opgeschreven voor als collega's vroegen hoe of mijn kleizoon heette....
Oma zenuwen denk ik......
En vandaag wordt hij al weer 9 jaar, zijn naam kan ik heel goed onthouden inmiddels, dus dat is mooi. Het is een heel leergierig mannetje dat ook alles heel goed kan onthouden. Hij gaat in de vakantie af en toe een dagje met Opa mee als die met auto's moet spelen. Daarna eet hij dan bij ons en dan het liefst nasi want die van oma is het lekkerst.
Hij weet dus ook wat lekker eten is.

Gister zijn wij nog even naar IKEA geweest, ik wilde graag wat linnen en ongebleekte katoen hebben en dat verkoopt IKEA aan de meter.....en misschien zag ik nog andere leuke stof.
Nou, ik kwam van een koude kermis thuis wat de leuke stofjes betreft....bijna niets meer.....Het linnen en de katoen is wel gelukt maar toch heel jammer dat al die anders stoffen er niet meer zijn.
Waarom linnen en katoen, nou kerst is al weer in zicht en ik heb nog een hele leuke engel in gedachten.
Gister avond het patroon al getekend dus ik kan zo aan de slag, misschien vandaag nog.
Kijk dit is de bewuste engel.....zo mooi in witte tinten, die gaat het worden...een beetje van de Quilt Country en een beetje van mezelf.
Ik moet ook nog een cadeautje maken voor mijn buurvrouw Elly....die is volgende week jarig maar door corona wordt het niet gevierd,  een cadeautje krijgt ze wel van mij.

Dus voor mij wordt het een gezellige woensdag, mijn lief is ook thuis dus dan drinken we gezellig koffie met elkaar...hij is tenslotte 9 jaar opa, en niet onbelangrijk, het is ook nog eens heel mooi weer en dat op 18 november!!
Nee, vandaag hoef ik niet naar mijn kleinzoon, dat doe ik zaterdag ivm corona.

Wens jullie ook een zonnige dag,
groetjes, Marion.
Het is geen deur maar een poort, een hele fraaie......Aloxe Corton, Frankrijk








 



 

2 opmerkingen:

  1. Ja 9 jaar geleden zaten we met 10 cm ontsluiting in de ochtendspits op de Jan van Galenstraat in Amsterdam in de auto van de verloskundige (mocht eigenlijk niet van haar man) op weg naar het Lucas Andreas ziekenhuis waar meneer eindelijk ter wereld kwam. De tijd vliegt. Ilay betekent trouwens De Sterke. Dat klopt. 😘

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gefeliciteerd en een gezellige dag zaterdag.

    BeantwoordenVerwijderen