zondag 22 november 2020

Engelengeduld in de Engelenbak....

Jaren geleden deze 2 engeltjes gemaakt bij Atelier Bep in Hall, vlakbij Apeldoorn. Anneke en ik waren al vroeg op, die zondag, want we hadden daar bij Bep een workshop en die begon om 10 uur.
Het was een hele gezellige dag, en weet je wie er naast mij zat, Judith van Juud's Quilts....zij was daar samen met haar zus, ook engeltjes aan het maken.
Weet je dat nog Judith?
Wel, ik heb deze 2 engeltjes nagemaakt voor mijn buurvrouw die deze week jarig is. Vanwege Corona waren wij daar gisteravond even en dus kan ik het laten zien.
Eerst nog een mandje gevonden...toen naar de supermarkt gefietst voor Bergthee/Gaultheria...dat schattige plantje met die mooie rode besjes.....de engeltjes erachter en last but not least...
hele dure kerstverlichting gekocht bij de ACTION.
Ja, echt heel duur € 0.99!!!! De kleding van de engeltjes komt nog uit de voorraad lapjes die ik ooit bij Atelier Bep heb gekocht, dat is dan wel weer grappig. 
Kijk en zo ziet het er uit met verlichting......
En mijn buurvrouw vond het prachtig.
Aankomende week rommel ik nog even verder in de engelenbak, ga nog wat engeltjes maken...
Engeltjes maken blijft gewoon heel leuk om te doen.

Nog een lekker makkelijk recept als afsluiting....



Makkelijk en lekker van het programma Wat eten we van omroep Max.
Gewoon maken op een zaterdag, en smullen.

Fijne zondag, groetjes Marion.
Deze engel woont in Wittem, Limburg....
Daar zit hij voor de religieuze winkel en leest voor uit eigen werk zo te zien....en daarbinnen staan nog wel 100 engelen, dus......als je nog een engel zoekt.......








 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten