vrijdag 3 november 2017

Regiodag voorbereiding........

Ja, daar ben ik het wel mee eens.....Kijk maar even mee, er is nog iemand die het daar mee eens is...
He, daar zit een ekster op de nok van het dak, en hij gaat er verschrikkelijk te keer. Ik kijk naar de overkant van ons huis en zie wat er aan de hand is.
Een kat op het dak, die heeft zin in de ekster...
Als ik zo ga staan dan kom ik er wel, zo dacht de kat.....
Oke, nu ga ik naar de nok.....
Maar waar is de ekster? Dit is een katten lesje, de ekster wacht nooit zo lang.....
En hier lacht de ekster de kat uit.....
Maar je kunt zeggen wat je wilt, de kat viel wel op!
Er komt een mooie film in de bioscoop, en daar ga ik naar toe. De Snowman, van Nesbo is verfilmd. Toevallig had ik dit boek afgelopen zomer gevonden op een camping bibliotheek. Gelezen en het was een heel spannend boek, en nu is er een film van dat boek.
Volgende week draait hij al in Hoorn, dus.....Mocht je zin hebben, lees maar even over dit boek bij zoekmachine Google.
Wat hebben we hier, de uitnodiging voor de regiodag van het Quiltgilde. Deze dag is a.s. zaterdag, en heet "Het koude seizoen". Wat gaan we doen.....Ja, dat is altijd een verrassing, en dat maakt deze dag ook zo leuk. Nu hadden we alvast wat voorwerk te doen.
We moesten alvast thuis een rond kussentje maken met een doorsnee van 11.5 cm. Dat gaat dus mee zaterdag. Het belooft weer een hele gezellige dag te worden, nou heb ik het meestal wel gezellig, het is leuk om iedereen weer te zien en te spreken en elkaars werk van afgelopen tijd te bewonderen.
Wij hebben hele leuke regiovertegenwoordigers, Ellen en Marja, die ons iedere regiodag weer op een hele aparte manier weten te verrassen.
Zondag horen jullie hoe het is geweest.
Gezellige Wijdag,
groetjes met een glimlach,
Marion.



1 opmerking: