Zininquilten,zininborduren,zininbreien,zininkoken,zinineten,zininvakantie,zininoppassen,zininlezen,zininengelse films,zininkookboeken.......Alles waar ik zin in heb wil ik op dit blog met jullie delen. Een quiltpatroon, een heerlijk recept, een huishoudelijke tip, bedenk het maar. Ik vind het leuk als je af en toe eens langs komt en een reactie achterlaat, maar dat hoeft niet. Kortom veel leesplezier met Zininquilten.

zaterdag 8 juli 2017

Planten en planten en planten......maar wel vaste planten....


Kijk hier een mooie grote!! boeren hortensia voor maar    € 5,--. Geen geld, bij DEEN betaal je ook al € 5,-- voor een gewone maat hortensia.
Wij waren vanmorgen al vroeg op pad om in Andijk verschillende vaste planten voor een mooie prijs te scoren. Het is in de verkaveling, over de dodenkruising heen, het derde pand, VASTE PLANTEN staat er op het bord, alleen op zaterdag geopend.
Hoe kwam ik daar, hoe wist ik dit...
Wel, ik heb vriendin Betsy en dat is ook een beetje een tuingek en die wist dit adres, dus die zei  daar moet je eens gaan kijken.
Dat hebben we gedaan en we hebben ook gekocht.
Kijk maar.....
Een kleinere witte hortensia, een hele aparte plant met paars gekleurde bellen, wordt lekker groot, een Annabel hortensia,
4 vlinderstruiken, 2 witte en 2 rode, 4 siergrassen hoog en 4 siergrassen wat lager met een bont blad,
En nog een doos vol klein goed zoals tuingeraniums in paars en wit en roze, die gaan lekker over de bodem en dan roeien wij daarmee het onkruid UIT.
Ik heb ook kattenkruid gekocht, en wat denk je??? Ja hoor de kat lust het, hoewel dat is niet bedoeling, toch wel grappig...
Daarna moesten we taart eten bij ons roze prinsesje vanwege haar verjaardag en omdat daar veel visite zou komen ging oma met Ilay naar zwemles.
Dat was leuk, hij kan al helemaal los zwemmen maar hij zwemt slordig en moet daarom nog even door leren. Zwemmen moet netjes anders zink je. Hij kan ook goed duiken en onder water zwemmen...Hij zwemt meer onder als boven water, dit terzijde.
Kortom het was alweer druk, druk, druk...
Nu gaan we kijken waar we alles zullen neerplanten, het is er goed weer voor.
En wat eten wij vanavond, een slaschotel, daar heb ik zo'n zin in.
Dat zal er ongeveer zo uitzien.
Fijne zaterdagmiddag en avond...
groetjes,

3 opmerkingen:

 1. In de VERKAVELING over de DODENKRUISING...Heel aantrekkelijk 😂
  Bedankt voor het zwemmen! En de kadootjes! En wat een heerlijke schotel jummie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahhaha ik dacht precies hetzelfde 😂😂

   Verwijderen
 2. Mooie tuinplanten, dat wordt een beauty van een tuin. Slaachotel ziet er interessant uit!

  BeantwoordenVerwijderen