Zininquilten,zininborduren,zininbreien,zininkoken,zinineten,zininvakantie,zininoppassen,zininlezen,zininengelse films,zininkookboeken.......Alles waar ik zin in heb wil ik op dit blog met jullie delen. Een quiltpatroon, een heerlijk recept, een huishoudelijke tip, bedenk het maar. Ik vind het leuk als je af en toe eens langs komt en een reactie achterlaat, maar dat hoeft niet. Kortom veel leesplezier met Zininquilten.

donderdag 6 juli 2017

Het jarige prinsessekind.......

Vandaag was ons roze prinsessekind jarig, 4 jaar is ze geworden. Wat gaat de tijd snel, echt voor je het weet zijn ze groot. Ze gaat nu natuurlijk na de vakantie naar de Basisschool. Daar heeft ze heel veel zin in.
Haar verjaardag wordt zaterdag gevierd want haar mamma moest vandaag werken en dus was ze samen met haar kleine broertje bij ons.
Ze vond het allang best dat ze niet naar de opvang was want dan zouden ze voor haar gaan zingen en dat wil ze niet. {heel apart}
Wij gingen met die twee naar Medemblik naar de speeltuin.
Ze kan haar kleine broertje helpen met de schommel, zo leuk...
Daarna wou ze zelf en dan moest opa haar duwen, en ze durft al heel hoog.....Maar goed ze is dan ook 4 jaar geworden, en ze vindt zichzelf nu ook groot.
Ischa durfde zelf van de glijbaan, ook daarna via de trap weer omhoog, alles deed hij zelf, hij genoot.
Dit was ook leuk, vooral als je nog geen 2 jaar bent, verstoppen en er door kruipen....En toen stond oma aan de andere kant en nam deze kiek....
Samen de helling op.....
en ook weer naar beneden, dan ga je ineens veel harder....leuk om te zien dat kinderen dat eerst niet snappen.
Het was wel heel erg mooi weer vandaag, dus de zwembadjes stonden klaar, en de watertafel, ze hebben genoten....en wij? Wij ook, zoete kindertjes die het een leuke dag vonden.
Wat zullen die 2 slapen vannacht.
Wij dachten daar in Medemblik een kop koffie te doen, maar helaas, het café ging pas om 12uur!!! open, je bent gewaarschuwd. Wij waren ook niet de enige hoor in de speeltuin, er waren nog 5 moeders met meerdere kindertjes, dus.....
Het was een gezellige dag, groetjes,

3 opmerkingen:

  1. Ah wat leuk! Wat fijn dat jullie heben genoten met ze, mooie foto's. Xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat heerlijk genieten! Gefeliciteerd!

    BeantwoordenVerwijderen