Zininquilten,zininborduren,zininbreien,zininkoken,zinineten,zininvakantie,zininoppassen,zininlezen,zininengelse films,zininkookboeken.......Alles waar ik zin in heb wil ik op dit blog met jullie delen. Een quiltpatroon, een heerlijk recept, een huishoudelijke tip, bedenk het maar. Ik vind het leuk als je af en toe eens langs komt en een reactie achterlaat, maar dat hoeft niet. Kortom veel leesplezier met Zininquilten.

zondag 6 augustus 2017

Nadat de bloemetjes zijn buiten gezet wacht er weer een klusje.....

Wat hebben we hier.....
Dit is ons fietsenschuurtje, en vorig jaar heb ik die geschilderd. Ik kon toen alleen de voorkant schilderen want er stonden coniferen tegen de zijkant. Die zijn weg dus er lag weer een schone taak.
Aangezien ik vrijdag de bloemetjes heb buiten gezet en er mooi weer werd voorspeld heb ik gister de zijkant geschuurd en geschilderd, vandaag nog een laagje.
Heb wel de pech dat het hier vannacht heel hard geregend heeft, moet alle modderspatten er eerst afhalen, nou ja, komt wel goed.
Eerst ga ik even koffie drinken bij jongste dochter want die heeft nog een stel gordijnen { ja, mamma was nog niet klaar} die nog aangepast moeten worden aan haar nieuwe woning.
De dag draait alweer, ja echt, de wasmachine ook, mooi weer, dus.....

Ik heb nog een paar leuke plaatjes van Enkhuizen....
Dit is nou Paulus Potter, en hij zit druk te tekenen....
Een mooi schip bij vuurtoren "de Ven"....
En de vuurtoren van de andere kant.....

Fijne zondag,
groetjes,

1 opmerking: