zondag 24 december 2017

Kerstkaarten, je vindt ze leuk of juist niet........

Hoe ik over kerstkaarten denk is wel duidelijk volgens mij, ik ben er dol op. Ze verhogen voor mij de kerstsfeer. Ik vind het ook leuk om iedere dag wat kaarten te krijgen, zo lekker kersterig...
Ooit deze stok gekocht bij Leekerweide, gewoon een lat met daarop knijpers gelijmd, simpel maar doeltreffend. Hier gaan al mijn kaarten op de lat en na 6 januari gaan ze naar een mevrouw die kerstkaarten spaart, ja echt waar, die spaart kerstkaarten. Ze heeft bijvoorbeeld vele series van de kinderpostzegel verkoop, en alleen kerstmannen en alleen engelen, beren, rendieren, hele oude nostalgische kaarten, kortom een verzameling waar je het hele jaar wat mee kan doen als je maar voor december klaar bent voor de nieuwe lading.
De kaarten die dan nog over zijn gaan naar de zonnebloem en delen ze weer uit aan mensen die kaarten maken, want met oude kaarten kun je leuke nieuwe maken.
Er wordt dus niets weggegooid.
Dit is mijn kaart dit jaar, ik had 3 verschillende, maar deze laat ik even zien.
Het schaatsmeisje heb ik afgelopen zomer geborduurd, patroontje van Steekjes&Kruisjes, en daarna heb ik er een kussentje van gemaakt.
Dat kussentje heb ik op de foto gezet, met muziekpapier en hulst takjes, en als achtergrond mijn oude letterlappen.
En zo schuilt er af en toe ook nog een fotograaf in mij, het is echt zo leuk om te doen en het makkelijke is als je het niet leuk vindt, dan wis je zo de hele sessie. Easy.....
*****


Met deze kaart wens ik alle bloglezers een fijne, gezellige kerst, met alle dierbaren om jullie heen of in herinnering.

Nog een fijne zondag, groetjes,
Marion.



1 opmerking:

  1. Wat een mooie kaart heb je gemaakt!
    Voor jou en je familie ook fijne feestdagen

    BeantwoordenVerwijderen