vrijdag 22 december 2017

Oefenen,oefenen en nog eens oefenen......

Toch nog een quiltje op dit blog. Het is al een oudje maar de kleinkinderen en mijn lief vinden hem erg mooi. Het is een adventskalender maar een gezelligerd qua kleuren. Ieder jaar mag hij hangen.
Ik begon met oefenen,oefenen en nog eens oefenen, dat moet ik natuurlijk wil ik soepelheid krijgen in dat nieuwe gewrichtje. Nou is er een ding, ik ben niet van domweg vinger buigen, vinger strekken en dan ook nog apart het eerste vingerkootje buigen. Het eerste vingerkootje is belangrijk voor je fijne motoriek. Wel daar heb ik het volgende op gevonden, kijk maar even mee.....
Ik heb gister dit lapje geborduurd, het is niet veel, 4 letters en een sneeuwster, maar voor mij was het een hele oefening. Ik kon zelfs de naald van de tafel pakken met mijn vinger, dus het buigen gaat super....
Het is een heel leuk patroontje van...
Ga maar eens kijken op haar site, staan hele leuke dingen......ook nog andere freebees....
Ik ga dit vandaag tot een klein kussentje vormen en dan wordt het een kadootje......
Dan hebben we natuurlijk ook nog de spreuk....
Ja, dat kan......maar ik ben zo wie zo altijd goedgemutst, mijn glas is namelijk half vol en niet half leeg.....Tis maar hoe je het bekijkt.
We eindigen nog met een kerstplaatje...
Mijn geborduurde kerstman. Patroontje van Steekjes & Kruisjes. Was heel leuk om te maken, deze was af net voor ik geopereerd werd, dus het is nog steeds een geborduurd lapje. Aankomende week maar eens kijken wat ik er verder mee ga doen.
Een glimlach op je gezicht doet wonderen, zelfs deze sneeuwman heeft een glimlach.... fijne dag,
groetjes,
Marion.


1 opmerking:

  1. Wat een schattig patroontje van het kerst borduurtje van Steekjes en Kruisjes. Ga zo even kijken of ze het nog hebben.
    Fijne feestdagen en een gezond 2018

    BeantwoordenVerwijderen