Zininquilten,zininborduren,zininbreien,zininkoken,zinineten,zininvakantie,zininoppassen,zininlezen,zininengelse films,zininkookboeken.......Alles waar ik zin in heb wil ik op dit blog met jullie delen. Een quiltpatroon, een heerlijk recept, een huishoudelijke tip, bedenk het maar. Ik vind het leuk als je af en toe eens langs komt en een reactie achterlaat, maar dat hoeft niet. Kortom veel leesplezier met Zininquilten.

dinsdag 9 mei 2017

We waren goed bezig......

Hier is de opzichter die al het werk van klusteam Kemar in de gaten houdt. Het is natuurlijk niet zomaar wat, zo'n heel huis schilderen en sauzen, daar moet op gelet worden, Silka is de gelukkige.
Ach ja het leven van een hond gaat ook niet altijd over rozen, iedere dag gaat ze met ons mee en houdt alles nauwkeurig in het oog, blijft ook wel redelijk op haar kleed, dus geen klagen.
Maar wat gebeurde hier....
Kijk maar even mee, het is wel heftig hoor...
2 zussen die een behoorlijk spannende klus gaan klaren....

Eerst de randen, boven-onder en de zijkanten....

Ik hoor jullie denken, heftige kleur, nou dat is het ook, maar het wordt heel mooi....

Dit is de eerste laag, en er is een tweede laag aan toegevoegd en het resultaat is 
PRACHTIG
Het was nog even spannend, want een muur die nog niet goed droog is oogt vlekkerig, Marloes dacht echt wat heb ik nu gedaan, het komt vast niet goed, maar gelukkig kon ze aan het einde van de middag al zien dat het goed kwam.

Dank zij deze klusser worden alle plafonds, het trapgat en de muren gesausd...
Bereklus, maar het wordt heel mooi.
We gaan gestaag verder...


1 opmerking: