Zininquilten,zininborduren,zininbreien,zininkoken,zinineten,zininvakantie,zininoppassen,zininlezen,zininengelse films,zininkookboeken.......Alles waar ik zin in heb wil ik op dit blog met jullie delen. Een quiltpatroon, een heerlijk recept, een huishoudelijke tip, bedenk het maar. Ik vind het leuk als je af en toe eens langs komt en een reactie achterlaat, maar dat hoeft niet. Kortom veel leesplezier met Zininquilten.

donderdag 4 mei 2017

Wat ik kocht bij Dorcas....

In Andijk staat een kringloopwinkel van de stichting Dorcas. Deze stichting zet zich in voor de medemens die het moeilijk heeft, hier en in het buitenland. De kringloopwinkel in Andijk is nog een echte kringloopwinkel, een beetje rommelig en toch wel redelijk georganiseerd, maar je kunt er wel lekker snuffelen. Bij Noppes, ook een kringloopwinkel organisatie, mis ik dat snuffelen, het is er voor mij te netjes. Lees goed, dat vind ik.....
Wel, gister heb ik dus bovenstaande mand gescoord. Buiten stond een grote bollenbak gevuld met allemaal rieten manden, groot, middel en klein, en deze vond ik mooi.
Vanmorgen zette ik hem op mijn hobbykamer en toen gebeurde er dit...
Onze Peppie vlijde zich met een diepe zucht heerlijk in de mand. Ik heb er toch maar even een dekentje voor hem in gedaan anders vond ik het wel wat hard. Hij heeft er overigens de hele dag in liggen slapen!!
Maar, ik had nog wat gevonden....
Het linkse boek, Het spel van de Engel......
De Schaduw van de Wind had ik geërfd van mijn tante en ik wist dat er nog een boek van deze schrijver was en nu op de kop getikt voor het gigantische bedrag van € 2,50.....
Vorig jaar heb ik zo genoten van z'n manier van vertellen dat ik dolgraag ook dit boek wilde lezen, maar probeer het dan maar te vinden.....
Er zijn momenteel veel boeken te vinden bij de kringloop, je kan zien dat mensen liever een E-reader gebruiken. Sorry, ik ben nog ouderwets, ik wil een boek vasthouden, de kaft lezen, ik ben gewoon een boekenlezer, ik kan er niets aan doen.
Maar ik vond er nog 3....
Voor mijn lief nog een thriller van Harlan Coben, voor mezelf nog een boek van Rosamunde Pilcher en nog een boekje , dat heet Joe Speedboot, dat krijgt ooit iemand van mij cadeau want dat moet je gewoon lezen, je lacht je slap, echt waar.
Dus als wij weer met het rijdende huis op stap gaan is het leesvoer al geregeld.
Verder had ik vandaag een opruim dag, al het wasgoed is weer gevouwen en gestreken en ligt weer in de kast. Het rijdende huis slaapt ook weer in z'n garage, dus alles is weer op orde.
Morgen een spannende dag voor mijn jongste dochter, ze wordt morgen de eigenaresse van een 
eigen huis, hoe mooi is dat?
Ik mag op Phlynn passen en ik zal zorgen dat er wat lekkers bij de koffie is als ze terugkomt van de notaris want dit gaan we even vieren.
Gezellige donderdag alvast....
groetjes,3 opmerkingen:

 1. Ben ook gek op manden, dit is wel een erg mooie mand!
  En boeken, ja, geen e-reader mens, alhoewel, met vakanties is het wel makkelijk!!!
  Gefeliciteerd voor je dochter, altijd leuk, eigenaar worden van een mooi huis!
  Fijne dag

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh Marion, lees het te laat, dat boek had ik wel voor je gehad. Ik heb ze ook allebei. Nou ja, nu heb je het lekker zelf ;-)

  BeantwoordenVerwijderen