Zininquilten,zininborduren,zininbreien,zininkoken,zinineten,zininvakantie,zininoppassen,zininlezen,zininengelse films,zininkookboeken.......Alles waar ik zin in heb wil ik op dit blog met jullie delen. Een quiltpatroon, een heerlijk recept, een huishoudelijke tip, bedenk het maar. Ik vind het leuk als je af en toe eens langs komt en een reactie achterlaat, maar dat hoeft niet. Kortom veel leesplezier met Zininquilten.

zondag 30 oktober 2016

Herfst.........


2 potjes herfst in huis gehaald. De hortensias drogen mooi in en dan heb je er lange tijd wat aan. Ik was dit jaar een beetje te laat om nog hele mooie te vinden, maar deze  zijn ook goed.
Nog een herfstklassieker
Gieser Wildemannen, de lekkerste stoofpeer die er is. En zo makkelijk te maken,
je schilt de peren, zet ze op met water, net onder, een paar scheppen bruine suiker, kaneel of kaneelstokjes en een  flinke scheut rode wijn, of, en dat is super lekker, rode port.
Willen jullie nog zien hoe de kaalslag vordert, we zijn ongeveer op de helft, en ongeveer 10 karren naar het stort gebracht.
We moesten gister helemaal de gordijnen sluiten, want nu kan iedereen ons zien zitten.
Maar goed het wordt straks weer heel mooi.
Fijne zondag,
groetjes,
1 opmerking:

  1. Kees en Marion volgens ons krijgen jullie er wel 1,5 meter tuin bij !! Geweldig straks met al die kleine nazaten-bazzeroeten!

    BeantwoordenVerwijderen