Zininquilten,zininborduren,zininbreien,zininkoken,zinineten,zininvakantie,zininoppassen,zininlezen,zininengelse films,zininkookboeken.......Alles waar ik zin in heb wil ik op dit blog met jullie delen. Een quiltpatroon, een heerlijk recept, een huishoudelijke tip, bedenk het maar. Ik vind het leuk als je af en toe eens langs komt en een reactie achterlaat, maar dat hoeft niet. Kortom veel leesplezier met Zininquilten.

dinsdag 18 oktober 2016

Even geshopt bij DORCAS...................


Vorige week was ik naar de kapper en aangezien die in Andijk zit ga ik meestal daarna even langs Dorcas. Dorcas heeft in Andijk een kringloopwinkel en meestal vind ik er wel iets van mijn gading.
Zo ook vorige week.
Kijk dit is eigenlijk een visbordje. Je zou er een vishapje op kunnen presenteren, je zou er vis van kunnen eten, maar weet je wat ik er mee doe?
Ik leg er een stukje zeep op. Het staat zo leuk in mijn zwart/witte badkamer.
Wat vond ik nog meer........
Twee kussenslopen van beddentijk. De blauwe is een gewoon sloop, maar de rode is groter want die was van een peluw. Dat was een heel breed kussen dat vroeger op bed op je benen werd gelegd voor warmte.
Ik zag ook nog dit.....
Nee ik heb geen harmonium, daar kun je dit muziekstuk op spelen, maar ik wilde het muziekpapier.
De ideeën borrelen alweer op. 
Maar ik kreeg gister ook nog een "schat"van mijn vriendin Marlie, kijk maar....
Stopwolkaartjes van haar moeder. Die had ze nog in de oude naaidoos. Leuk dat ze aan me dacht. Ik ga er voor haar iets van maken.
En ook nog kaartjes met hele oude drukkertjes.
Die gaan in mijn letterbak. Die rechtse zijn echt heel oud.
Heel leuk Marlie, dank je wel.
Gezellige, herfstachtige dinsdag gewenst, lekker binnen wat doen,
groetjes,
1 opmerking: