Zininquilten,zininborduren,zininbreien,zininkoken,zinineten,zininvakantie,zininoppassen,zininlezen,zininengelse films,zininkookboeken.......Alles waar ik zin in heb wil ik op dit blog met jullie delen. Een quiltpatroon, een heerlijk recept, een huishoudelijke tip, bedenk het maar. Ik vind het leuk als je af en toe eens langs komt en een reactie achterlaat, maar dat hoeft niet. Kortom veel leesplezier met Zininquilten.

zondag 23 oktober 2016

Een gezellige avond.........


Het voederstation is ook weer gereed. Nou het is er ook meteen druk, vooral heel veel spreeuwen.
Schitterend om te zien, want die zijn dol op pindakaas. Eerst mag er een van de pindakaas snoepen, 2 anderen wachten dan bovenop het station. Als het te lang duurt krijgen ze toch een partij ruzie, echt zo leuk om te zien. Ze vliegen elkaar echt letterlijk in de haren {veren}.
Kijk deze houdt toezicht want hij is hierna aan de beurt.
Ik kan zo genieten van die vogels.
Gisteravond gezellig naar mijn vriendin geweest, die andere vriendin was er ook met haar man, even lekker bijgekletst en gelachen.
Kijk deze 2 bedoel ik, het was weer ouderwets gezellig. We hadden elkaar ook al sinds augustus niet meer gesproken, dus dan valt er heel wat te kletsen, dat begrijpen jullie vrouwen toch wel.
Ik had ook nog een bloemetje mee voor de gastvrouw....
bergthee, altijd leuk en het kan binnen en buiten.
Ik had gister bij de kringloop nog die soepterrine gescoord. Betsy is dol op dit soort brocante. Het was dus helemaal goed.
Goed een fijne zondag,
groetjes,
1 opmerking:

  1. Gezellig hoor. Jullie veranderen ook niks. Leuk om te zien. En zo speciaal dat jullie al zo lang vriendinnen zijn (en de mannen zijn ook nog eens gezellig met elkaar)

    BeantwoordenVerwijderen