dinsdag 19 september 2017

Navigatie......welnee, wij hebben Silka....



Zo rijden wij samen met Silka vele kilometers. Het is haar favoriete houding in de auto, als ze niet slaapt.....Het is net of zij de weg weet en dat bij mijn lief influistert.
Wel weer hele mooie dingen gespot...
Natuurlijk een hele mooie deur, lekker oud, was ooit wel heel mooi versierd met open houtsnijwerk, helaas de tand des tijds doet zijn werk....
En wat vinden jullie van dit hek....
Prachtig toch......
We hebben ook nog een heerlijke maaltijd gemaakt, een variant op Provençaalse bonenschotel.
Dit gerecht maak je eigenlijk met varkensvlees en dan moet het afgedekt ongeveer 30 min. in de oven.
Ik heb het even anders gedaan, want ik had nog van die gekruide worstjes.
Worstjes in stukjes geknipt en zachtjes aangebakken, daarna 3 gesneden uien erbij, en zachtjes mee bakken, een flinke teen of 2 knoflook mee bakken, dan 3 of 4 gesneden tomaten erbij, er ontstaat een zgn. prutje....Daar doe je Provençaalse kruiden overheen en wat zout en peper uit de molen, mag best wel veel peper zijn, dat is lekker....En dan de uitgelekte witte bonen erbij, echt smullen.
Ik weet dat sommige mensen grillen van witte bonen maar op deze manier is het zo lekker.
Vandaag gaan we weer op pad om nog wat leuke foto's te maken. Er staan hier heel veel wijnhuis borden, ook weer een leuk item voor mij. Morgen laat ik wel wat zien.

Geniet van deze dag, o ja, ik heb ook nog een spreuk...
Ja, dat is natuurlijk waar, en dat gebeurt iedere dag. Toch ook wel fijn dat je niet weet wat de toekomst brengt, zo blijf het wel spannend.
groetjes uit Fleurie, met wat zon en wat wolken,







1 opmerking: