Zininquilten,zininborduren,zininbreien,zininkoken,zinineten,zininvakantie,zininoppassen,zininlezen,zininengelse films,zininkookboeken.......Alles waar ik zin in heb wil ik op dit blog met jullie delen. Een quiltpatroon, een heerlijk recept, een huishoudelijke tip, bedenk het maar. Ik vind het leuk als je af en toe eens langs komt en een reactie achterlaat, maar dat hoeft niet. Kortom veel leesplezier met Zininquilten.

woensdag 13 september 2017

Wat is er allemaal te zien......

Aan dit meer staan wij met de caravan, zien jullie dat witte stipje aan de rand van het meer, dat is onze caravan. Zo'n mooi plaatje kan je alleen 's morgens vroeg maken, dan is het nog windstil, zodra de zon wat hoger komt arriveert ook de wind. Ik loop iedere morgen een rondje om dit meer met mijn vriendin Silka, ja, aan de riem.
Heel hoog in de bergen vind je soms zomaar een klein kapelletje, heel bijzonder. Bij de wat grotere colls vind je vaak zelfs een kerk.
Hier kon ik zelfs naar binnen.....
Op het altaar lagen allemaal briefjes met wensen......
Heb nog een nieuw idee gekregen om te fotograferen, hoe bewaren mensen hier hun houtvoorraad, echt bijzonder...
Helemaal vol gestapeld deze nis onder hun woning...
Gewoon naast het huis.....
los gestort, moet nog gekloofd worden....
Natuurlijk blijf ik ook mijn deuren trouw, deze is prachtig.....
Zelfs de spreuk heb ik voor jullie...
De meeste buffetten waar ik geweest ben worden meestal direct leeggehaald door hele brutale mensen, als ik dit dan lees dan zullen die heel veel energie hebben.....
Ik pak alleen wat ik nodig heb.....
Wens jullie een gezellige dag, hier alweer mooi weer maar KOUD, ja echt het was vanmorgen 1 graad. Gelukkig hebben we verwarming in de caravan, maar goed dat hoort bij de bergen. We zitten hier op 1km. hoogte...
Groetjes,

1 opmerking: