Zininquilten,zininborduren,zininbreien,zininkoken,zinineten,zininvakantie,zininoppassen,zininlezen,zininengelse films,zininkookboeken.......Alles waar ik zin in heb wil ik op dit blog met jullie delen. Een quiltpatroon, een heerlijk recept, een huishoudelijke tip, bedenk het maar. Ik vind het leuk als je af en toe eens langs komt en een reactie achterlaat, maar dat hoeft niet. Kortom veel leesplezier met Zininquilten.

vrijdag 7 april 2017

Zwemmen??? Nou nee.....

Kan het niet laten, deze bomen inspireren mij, dat knoestige dat vind ik mooi....
Het was een prachtige dag en het zwembad is open, dus ik dacht even te gaan zwemmen.....nou het water is nog KOUD, ja echt KOUD. Het is ook geen verwarmd bad, dus de zon moet het doen en die doet goed z'n best maar dat gaat niet zo snel natuurlijk. 's Nachts gaat er een dekentje overheen dus het komt wel goed. Ik ben er tot m'n oksels in geweest en vond het genoeg, morgen weer proberen.
Zoek je nog een leuk boek? Dit is een aanrader, echt je lacht je slap, wij lezen het samen en je wilt gewoon niet stoppen, zoveel humor en leuke manieren van opschrijven. Dus als je nog wat wilt lachen ga naar dit boek op zoek.


Deze lieverd wil eigenlijk het liefst naast je zitten op de bank, hier heeft ze het ook weer met succes geprobeerd. Als ze zo bij je zit kan ze lekker naar buiten kijken......en als we niet goed opletten springt zo zo over dat lage deurtje naar buiten,,,,,,Boef!
Nee, dat is haar nog niet gelukt, we letten goed op.
Zo dat was het weer, groetjes,

Geen opmerkingen:

Een reactie posten