Zininquilten,zininborduren,zininbreien,zininkoken,zinineten,zininvakantie,zininoppassen,zininlezen,zininengelse films,zininkookboeken.......Alles waar ik zin in heb wil ik op dit blog met jullie delen. Een quiltpatroon, een heerlijk recept, een huishoudelijke tip, bedenk het maar. Ik vind het leuk als je af en toe eens langs komt en een reactie achterlaat, maar dat hoeft niet. Kortom veel leesplezier met Zininquilten.

vrijdag 7 april 2017

7 April 1976 - 7 April 2017

Zonovergoten en volop zomer, iedere dag. De meeste bomen staan al helemaal in blad, en weet je wat zo raar is, het valt je eerst niet eens op. Alleen de moerbeibomen moeten nog blaadjes krijgen, die zijn nu ook mooi, kaal en knokig......
Maar goed het is vandaag 41 jaar geleden dat mijn lief en ik in het huwelijksbootje zijn gestapt, en we varen nog steeds. Wel wat woelig water gehad zo nu en dan maar goed als je roeit met de riemen die je hebt dan kom je er wel. En jullie weten het allemaal, Liefde overwint alles!
Kijk ons mooi zitten met ons "derde"kind.....
Vorig jaar hadden wij nog een leuke verrassing toen kregen we van onze kinderen en kleinkinderen twee nachtjes slapen in de bruidssuite van Motel Katwoude. Toen wij trouwden was ons huis niet klaar dus sliepen we de huwelijksnacht in Motel Katwoude, en dat hadden onze kinderen als cadeau voor ons 40 jarig huwelijk geregeld. Heel erg leuk was dat met ontbijt en diner erbij, we hebben toen erg genoten...
En nu zijn we alweer een jaar verder, time flies when your having fun...
Wij varen samen verder met ons huwelijksbootje want het is te leuk om af te meren langs de kant, die tijd komt ook nog wel, nu moeten we varen zo veel en zo vaak we kunnen.
En de liefde,      die spat er nog steeds vanaf...
Dit houden wij er ook in...
Wat is het leven fijn als je met je grote liefde oud mag worden.....
Wens jullie ook een gezellige dag...
groetjes van een bruidspaar,
3 opmerkingen:

  1. Van harte Marion, wens jullie graag nog veel mooie jaren samen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gefeliciteerd Marion en Kees! Hele mijlpaal. geniet lekker van elkaar! x

    BeantwoordenVerwijderen