Zininquilten,zininborduren,zininbreien,zininkoken,zinineten,zininvakantie,zininoppassen,zininlezen,zininengelse films,zininkookboeken.......Alles waar ik zin in heb wil ik op dit blog met jullie delen. Een quiltpatroon, een heerlijk recept, een huishoudelijke tip, bedenk het maar. Ik vind het leuk als je af en toe eens langs komt en een reactie achterlaat, maar dat hoeft niet. Kortom veel leesplezier met Zininquilten.

zondag 5 februari 2017

Zondag!!! maar geen ZON....
Zat vorige week natuurlijk lekker in deze bladen te zoeken naar patroontjes voor een geboortelap, en toen kwam ik natuurlijk hele andere leuke dingen tegen.
Ja, het is wat als je zoveel dingen leuk vindt, en je kan niet alles maken....
Maar goed er stond iets in dat niet zo'n groot project was, dus naar Hoorn gegaan naar de breiwinkel en katoen gekocht, want het moest met katoen.
Kijk zo schattig, deze twee popjes, die ga ik even als tussendoortje breien.
Dit zijn mijn kleurtjes en ik heb al 2 benen af. Zien jullie ze liggen naast de katoen.
Nou denk ik dat het ook met wol kan, maar dan kan je ze niet zo goed wassen, dat is de gedachte erachter. Misschien maak ik ze nog wel een keer van restjes die ik heb. Want ik heb natuurlijk ook vuilniszakken vol met wolletjes.
Heb al eens 2 zakken uitgezocht en die naar een paar oma's gebracht die truien breiden voor DORCAS, voor Roemeense kindertjes.
Maar het is net als met restjes stof, het slinkt niet, zo raar!
Maar goed het is hier erg mistig, dus het wordt een binnen zondag denk ik, geeft niets heb van alles te doen, kan bijna niet kiezen...
Groetjes,
1 opmerking: