Zininquilten,zininborduren,zininbreien,zininkoken,zinineten,zininvakantie,zininoppassen,zininlezen,zininengelse films,zininkookboeken.......Alles waar ik zin in heb wil ik op dit blog met jullie delen. Een quiltpatroon, een heerlijk recept, een huishoudelijke tip, bedenk het maar. Ik vind het leuk als je af en toe eens langs komt en een reactie achterlaat, maar dat hoeft niet. Kortom veel leesplezier met Zininquilten.

zaterdag 25 februari 2017

Op de fiets met oma........

Donderdag was Ischa weer bij ons, samen met Ilyssa. We gaan dan altijd even een broodje kopen bij de Lidl, Ilyssa op de step en Ischa mocht nu mee op de fiets. Hij kan nog niet bij de trappers maar wel met z'n beentjes op de stepjes. Nou dat had hij gauw door, hij kon zelfs staan op de stepjes. Daar is het dan toch weer echt een jongen voor, want Ilyssa heeft dat nooit gedaan. Hij was net Cesar op de strijdros. Hij vond het prachtig.
Hij mocht helaas geen broodje maar dat heeft hij nog niet in de gaten, ik had voor hem een koekje mee genomen.
Vanwege de Coeliaki heb ik deze doos in huis, nou dat weet hij precies.
happie, kwekker...{Hapje,cracker}
Hij kan de hele dag wel eten, dus het gaat goed met hem. Hij groeit ook alweer, dus het gaat de goede kant weer op, gelukkig.
*****
Was gister ook nog even bij mijn vriendin Betsy, die was jarig en die had het blog gelezen en die had ook nog foto's van die winter van 1963.
Kijk maar even mee.....
Haar ouders waren met de brommer naar Enkhuizen gegaan vanuit Andijk, via de weg langs de dijk.
Zie hoe hoog de sneeuwwallen waren, gigantisch. Er hebben toen tot de maand mei!! sneeuw resten gelegen, onvoorstelbaar toch....
Hier staan haar ouders op het ijs met buren van de Molenweg, die waren op de fiets. Ja, je kon op het ijs ook fietsen...
Mannen bij het A.N.W.B. bord en schaatsers op de achtergrond, veel mensen hebben die route ook geschaatst.
Nog een auto, en ook nog schaatsers...
Gister heb ik heel veel reacties gehad op dit bericht over 24 februari 1963. Heel leuk om te lezen, dank jullie wel.
Ik wens jullie een gezellige zaterdag, mijn vriendinnen komen vanavond, dus dat zit wel goed.
groetjes,
Het wordt tijd dat de sneeuwman vertrekt, er wordt aan gewerkt, ik denk volgende week een affo.


1 opmerking: