Zininquilten,zininborduren,zininbreien,zininkoken,zinineten,zininvakantie,zininoppassen,zininlezen,zininengelse films,zininkookboeken.......Alles waar ik zin in heb wil ik op dit blog met jullie delen. Een quiltpatroon, een heerlijk recept, een huishoudelijke tip, bedenk het maar. Ik vind het leuk als je af en toe eens langs komt en een reactie achterlaat, maar dat hoeft niet. Kortom veel leesplezier met Zininquilten.

maandag 7 november 2016

Mijn project op zondag...........

Gister heb ik de top en de vulling en de achterkant aan elkaar gespeld. De quilt zit nu vol met veiligheidsspelden, staat ook wel weer grappig.
Maar dat moet anders verschuift het en dat mag niet. Ik kan nu hier en daar gaan quilten { door pitten met een draad en naald} en daarna moet ik de jojo's er nog aan toe voegen. Ik hoop dat ik het allemaal ga redden voor het einde van de maand, we doen ons best.
Het begint bijna op werk te lijken.....
Hier zie je de jojo maker en al wat jojo's. Ik moet er 70! maken en nu nog 20 te gaan. Schiet dus al op. Dit werkje kan je doen tijdens een tv programma.
Vandaag hoop ik er toch nog aan te werken, maar heb natuurlijk eerst weer andere dingen, GRRR!
Ik heb nog een leuk plaatje...
Hier onze Peppie, heerlijk op bed met z'n rug tegen de verwarming. Lang leve de wintertijd, dat denkt hij natuurlijk. Nu ligt hij hier graag want beneden is de hond en daar is hij niet zo van gediend, dus dan mag hij naar boven.
Onze kat Joep slaapt het liefst beneden, dus het is hier goed geregeld.
Fijne dag, groetjes,
1 opmerking:

  1. Schiet al goed op met je quilt mam. Dat ga jij heus wel redden. En wat lief die People xx

    BeantwoordenVerwijderen