Zininquilten,zininborduren,zininbreien,zininkoken,zinineten,zininvakantie,zininoppassen,zininlezen,zininengelse films,zininkookboeken.......Alles waar ik zin in heb wil ik op dit blog met jullie delen. Een quiltpatroon, een heerlijk recept, een huishoudelijke tip, bedenk het maar. Ik vind het leuk als je af en toe eens langs komt en een reactie achterlaat, maar dat hoeft niet. Kortom veel leesplezier met Zininquilten.

maandag 12 juni 2017

Die ene blauwe deur............

Deze deur wilde ik al de hele week fotograferen maar dat kon niet want er hing een spandoek voor van een quilttentoonstelling. Gister reden we nog een keer langs om te kijken of de deur dan vandaag weer helemaal zonder spandoek zou zijn....
Het was al 5 uur geweest en tot onze verbazing was de deur gesloten, TOP en geen  schaduw van de zon, helemaal mijn ding.
Mijn lief kon vlakbij parkeren en ik kon mijn gang gaan, deze deur is echt heel mooi, en ik heb er nog een die hoort erbij, kijk maar even mee....
Hetzelfde gebouw maar dan om de hoek, leuk toch....
Dus Marloes, het komt helemaal goed met de blauwe deuren.
Maar ik zag nog wat leuks....
De foto die ik gister heb gemaakt is een idee voor mijn schoonzus Tine. Ik weet dat ze af en toe mijn blog kijkt dus nu hoop ik maar dat ze het ziet.
Zij verzamelt graag dingen voor in haar tuin, een oude schilderstrap en dan op de treden planten, wat oude stoeltjes, mooie kannen, echt allemaal bric & brac, heel gezellig.
Nou schone zus, ze hebben het wel eens over een bloembed, wel hier is er een....
Stil zijn, ze slapen, dat staat op het bordje...
Echt zo'n leuk idee, Tine ik vond het echt wat voor jou....
Dus als je nog eens op een brocante markt komt, sla de bedjes niet over maar kijk er kritisch naar en wie weet heb jij dan ook je eigen bloembed, letterlijk....
Het was hier gister erg warm, 32!!! graden en vannacht dus ook nog, nu wordt het iets frisser, dus aangenamer. Wij hebben overigens een geweldige plek met bomen, dus voor de hond en de kat is dat erg lekker.
Ja, helaas Silka moet aan een lijn want hij is weer 2 x ontsnapt, grrrrr....
En Joep, kan lekker los lopen, die is veel wijzer.....
Ik wens jullie een gezellige maandag,
groetjes,
2 opmerkingen:

  1. Wat leuk dat bed! En stoute Silka weer O O O

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie deuren weer mam. Ik heb genoeg keuze straks😁. En dat bed! Haha super leuk

    BeantwoordenVerwijderen