Zininquilten,zininborduren,zininbreien,zininkoken,zinineten,zininvakantie,zininoppassen,zininlezen,zininengelse films,zininkookboeken.......Alles waar ik zin in heb wil ik op dit blog met jullie delen. Een quiltpatroon, een heerlijk recept, een huishoudelijke tip, bedenk het maar. Ik vind het leuk als je af en toe eens langs komt en een reactie achterlaat, maar dat hoeft niet. Kortom veel leesplezier met Zininquilten.

woensdag 28 juni 2017

Chaos en bende....en 4 diamanten.....

Zo, de bijkeuken is weer vol met allerlei spullen na een losbandig leven elders....Zo gaat dat nou een maal, weer thuis moeten de handen uit de mouwen, die heb ik overigens altijd wel uit de mouwen, en gaan we er weer voor.
Deze 2 zijn al volop in beweging, zullen ze wel niet zo leuk vinden, maar ja het moet. Ook wel weer lekker als alles weer schoon in de kast ligt, toch?

Ja, en nu willen jullie natuurlijk weten wat die diamanten zijn, nou kijk maar even mee......
Deze mooie foto stond ingepakt op ons te wachten....Ja, dit zijn onze diamanten, 3 leuke gozers en 1 lieftallig prinsessenkind. Leuk om ze zo bij elkaar op de foto te hebben. Wij zijn er heeeeeel blij mee.
Nu ga ik mij uitleven in het rijdende huis want daar is nu ook chaos en bende.

Ik heb ook nog een leuk plaatje van een boom, een probeersel van mijn creatieve geest, zeg maar....

Fijne dag,
groetjes,


1 opmerking: